Skupina Mandrage zavítala do Velmezu

Mandrage vm_foto_fcb_mandrage„Nasaď mi na chvíli, do břicha motýly...", i kvůli tomuto jedinému hitu, jímž je song Motýli, jsou fanynky ochotny přijít na koncert skupiny Mandrage.

Není pochyb o tom, že jde o povedenou skladbu, stejně jako mnohé další (Hledá se žena, Moje krevní skupina, Šrouby a matice…) z dílny zmíněné kapely.

Ta se posluchačům představila minulý pátek v Jupiter clubu, a samozřejmě že Motýli nechyběli. Muzikanti brázdí republiku s turné Mandrage tour 2018 part II, s nímž se vydali i na Vysočinu, v říjnu například do Havlíčkova Brodu, a v listopadu do již zmíněného Velkého Meziříčí.
„Hurá, tak už se nám to blíží!" napsali na svůj facebook, „v pátek za vámi vyrážíme do Velmezu a moc se těšíme! Kdo nerad chodí pozdě, může dorazit už na 18.30, kdy se otevírají dveře Jupiter clubu. V 19.30 se na vás bude těšit čáslavská Civilní Obrana a ve 20.25 my!"
Posluchači si přišli na své nejenom co se hudby týče, ale také vizuální efekty potěšily oko nejednoho návštěvníka. Obě strany si pak poděkovaly na sociálních sítích.
„Velkomeziříčané a Kolíňané děkujeme za víkendové koncerty, bylo to bájo," podělili se o své dojmy hoši z Mandrage a velkomeziříčská fanynka jim to oplatila slovy: „Dnešní koncert v Mezu byl super, moc jsem si ho užila, díky."
Kapelu Mandrage založili v roce 2001 zpěvák a kytarista Víťa Starý spolu s bubeníkem Matyášem Vordou. V roce 2004 do kapely vstoupili Michal Faitl (basová kytara) a Pepa Bolan (kytara, zpěv), jako poslední se v roce 2009 přidal ještě klávesista František Bořík. V roce 2007 si kapelu po dlouholetém koncertování bere pod svá křídla vydavatelství Universal Music, které rovněž vydává jejich první řadovou desku „Přišli Jsme Si Pro Vaše Děti".
Připravila: Iva Horká,
foto: fcb M

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • ČSŽ zájezd
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru