Asociace pořádala jubilejní 10. Ples Dobré vůle

DSC05716Již po 10. byl první akcí roku, kterou pořádá Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí, klub Velké Meziříčí, Ples Dobré vůle, který se již tradičně konal v kulturním domě v Uhřínově, a to v sobotu 26. 1. 2019. Výbornou atmosféru celého plesu navodila výzdoba celého kulturního domu, růže darovaná všem ženám a malé štamprlátko na uvítanou při příchodu.


Bohatou tombolu, kterou v úhrnu tvořilo přes pět set padesát krásných cen, zajistili aktivní členové asociace od téměř dvou stovek dárců. Tombola byla rozdělena na „malou" a „velkou“. V rámci velké tomboly bylo losováno 33 velice atraktivních cen (zájezd do Chorvatska pro 4 osoby, kuchyňský robot, kávovar, motorová pila, sekačka na trávu, dálniční známka, dárkové koše, poukazy do divadel, na koncerty, na fotbalový zápas do Německa, dorty...). Zpestřením pro všechny stálé účastníky plesu byla účast Michala Janotky – reportéra televize Prima. Ten se s opravdovou radostí a zájmem ujal moderování celého večera včetně vyhlášení „velké" tomboly a během celého probíhalo i nezbytné společné fotografování se zájemci z řad účastníků plesu či pořadatelů.
Pro všechny přítomné bylo připraveno chutné občerstvení v podobě řízečků, pečeného divočáka či tradičního tataráčku, i zeleninové a ovocné saláty byly k dispozici. K tanci hrála skupina Beat Band, kulturní program doplnily hned 3 vystoupení. První v podání dívčí taneční skupiny Pomněnky z Dózy Velké Meziříčí, které všechny potěšily taneční choreografií s pompony (třásněmi). Celý sál pobavily i 2 vystoupení party z Rudíkova, která pod vedením Radky Uchytilové, vystoupila v dobových kostýmech na melodie písniček Poupata a Rio de Janeiro.
Finanční výtěžek celé akce Asociace využije ke spolufinancování tradičních akcí, které se konají v průběhu celého roku (tvořivé dílny, hipoterapie, výlety, psychorehabilitační pobyt...). Viz naše webové stránky www.asociacevm.cz.
Děkujeme všem účastníkům plesu, kteří zaplnili celý Uhřínovský kulturní stánek opravdu do posledního místa, za vytvoření krásné plesové atmosféry, dárcům za poskytnuté dary a všem členům asociace a dobrovolníkům za pomoc s přípravou a realizací našeho tradičního a účastníky oblíbeného plesu.

Zdeněk Jůda, předseda klubu

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • ČSŽ zájezd
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru