Fajtfest letos oslavil desátý ročník

foto Petr_AdamekPřed zaplněným areálem Fajtova kopce, kde se festival Fajtfest koná, letos i s after party vystoupilo celkem 32 kapel z 10 zemí celého světa.
„Letos vystoupily všechny ohlášené kapely a hlavně byly v areálu včas, takže harmonogram neměl žádný skluz a fanoušci si mohli užít svoje oblíbené kapely v ohlášených časech," uvedl pro náš týdeník Tomáš Bob Fleck.

Podle jeho slov byly kapely ubytovány v hotelech ve Velkém Meziříčí, ale i například v Třebíči, zatímco jejich fanoušci většinou v našem městě.
Koncertním překvapením byl zajisté Crystal Lake z Japonska (za Crew nejlepší koncert Fajtfestu za 10 let). „Ceníme si velmi pochvalu od světové hvězdy Frankieho z Emmure nebo Jahreda Gomeze (hedPe), který označil naši organizaci festivalu lepší než na slavném Nova Rock, což je festival pro cca 100 000 lidi," pochvaluje si za FF Crew T. Fleck. Ten by letos podle svých slov bych vyzdvihl nasazení nejen všech FF Crew, ale i pracovníků od baru až po security. Nejužší tým FF činí 4 hlavní pořadatele a na festivalu pomáhalo během tří dnů asi 80 lidí. „Bez vás by to vše tak hladce neslo a patří vám obrovské díky," dodává jeden z hlavních organizátorů, „velké díky patří Městu Velké Meziříčí za shovívavost a mnoha lidem za podporu – především Hendrikovi Van DEr Tol Family!“
Připravila: Iva Horká

fajtfest 2018 foto toK 1fajtfest 2018 foto toK 2fajtfest 2018 foto toK 9fajtfest 2018 foto toK 13fajtfest 2018 foto toK 14fajtfest 2018 foto toK 17

 

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru