HHK „B“ tým

HHKHHK Velké Meziříčí „B" – TJ Náměšť nad Oslavou 3:4 po prodloužení (2:0, 0:1, 1:2, 0:1)
Diváků: 77. Rozhodčí: Fiksa – Balcar,Zavadil. Branky: 7. Štěpánek (Kudláček J.), 9. Štěpánek (Tichý, Burian M.), 53. Frühauf (Peterka) – 23. Kalhotka, 42. Krčál, 51. Doležal (Bauer, Kejda), 63. Bauer (Bulička). Vyloučení: 4:7. Využití: 1:2. Oslabení: 0:1. Střely na branku: 33:37.

HHK „B": Štourač (Šeba) – Pokorný, Střecha Libor – Peterka, Bradáč – Buďa, Burian Martin – Kudláček Jiří, Štěpánek, Šoukal – Tůma Martin, Frühauf, Chlubna – Smejkal, Barák, Vrána – Bernat, Tichý. Náměšť: Bednář (Máj) – Strnad Miroslav, Sázavský Michal, Ošmera, Krčál, Pálka, Bulička, Němec, Kejda, Doležal, Strnad Tomáš, Kalhotka, Bauer, Jancušek.
Podobný průběh, ale s opačným koncem jako před týdnem v Rosicích,zažilo béčko HHK v utkání s Náměští. Opět se dostalo poměrně rychle do dvoubrankového vedení. Nejprve v sedmé minutě zužitkoval nahrávku J. Kudláčka Štěpánek. Stejný hráč pak o dvě minuty později proměnil i kombinaci M. Buriana s Tichým a uzavřel tak stav po úvodní části.
Od začátku prostřední třetiny se hra podstatně vyostřila a přišla tak i vyloučení. První možnost početní výhody dostali domácí hokejisté. Zahráli ji však tak špatně, že místo zvýšení na 3:0 jim dal kontaktní gól Kalhotka. Do té doby ne moc výrazných hostů bylo najednou plné kluziště. V ještě větším tlaku je brzdily pouze vlastní fauly, když celkem čtyřikrát zahřívali trestnou lavici. Jejich soupeř z toho ovšem nic nevytěžil. Nejblíže gólu byl v početní výhodě 5:3 L. Střecha, ale jeho střela orazítkovala pouze horní tyčku Bednářovy brány. A jak se později ukázalo, právě využívání přesilovek rozhodlo o výsledku utkání.
Ve 42. minutě vyrovnal po samostatné akci na 2:2 Krčál. V 51.´ pak obrátil stav zápasu Doležal, jenž zužitkoval přihrávky Kejdy a Bauera v početní výhodě dvou hráčů. Vzápětí dostali šanci na téměř tříminutovou dvojnásobnou přesilovku i hráči HHK. Urputně bránící hosté jim však dovolili pouze vyrovnat. Úspěšným střelcem byl Frühauf,který dorazil střelu Peterky od modré čáry.
O svém vítězství pak rozhodla Náměšť opět v přesilové hře. Stalo se tak ve třetí minutě prodloužení,když Bauer úspěšně tečoval Buličkovu střelu.
Další výsledek: V. Bíteš „B" – Bystřice 5:4, Zastávka – volno.
Příští utkání na nás čeká v Bystřici a to v sobotu 1. 12. 2018 od 17.30.
-ht-

TabHHK

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru