Šipky

Sipky copyVýsledky 10. kola šipek

Cerberos Velké Meziříčí A vs Ježkovy Voči Větrný Jeníkov 98 - 6:12
V posledním zápase před zimní přestávkou náš tým čekal druhý tým tabulky.Naše hráče čekal nesmírně težký soupeř, který v zápase potvrdil svoje kvality a vyhrál zaslouženě 12:6 a dále pokračuje soutěží bez jediné prohry.

Naše áčko je stále v kvalitně našlapané lize na krásném 5. místě. Body Cerberos A: Kúřil Stanislav 3/4, Kavalec Petr 0/4, Tesař Jiří 1/4. Vondrák Miroslav 2/4. Dvojice 0/2
1. Krajská liga Vysočina / Tabulka – průběžné pořadí
Sipky1

 

 

 

 

2. liga

Panda Jihlava vs. Cerberos Velké Meziříčí B 6:12
B tým, který zajížděl k 10. kolu netradičně již v úterý na půdu Pandy z Jihlavy, tohoto soupeře, nic nenechal náhodě a odjel v nejlepší sestavě, ve které mohl.Zápas byl velmi vyrovnaný, ale náš tým prokázal pevnější nervy a potvrdil momentální formu a zaslouženě vyhrál. B tým přezimuje na 2-3místě (záleží na zápase týmu Zezulkárny B), což dle slov všech hráčů, jak A i B týmu, nikdo nečekal a je to vynikající začínajícího týmu v kvalitně obsazené soutěži. Body Cerberos B: Kunčar Leopold 3/4, Boháč Martin 3/3, Buchtová Klára 1/4, Kampas Jan 3/4, náhradník Boubal Petr 1/1. Dvojice 1/2.
2. liga Vysočina / Tabulka – průběžné pořadí
Sipky2

Leopold Kunčar

 

 

PODĚKOVÁNÍ MARTINU BOHÁČOVI


Celý klub Cerberos touto cestou děkuje za obrovský přínos předsedovi šipkařského klubu. Velice si vážíme, že můžeme být v týmu s takovým hráčem, jako je „BOB“ Martin Boháč. Za veškerou jeho práci za celých 20 let klubu mu velice děkujeme a těšíme se že bude dál vést tým směrem jako vede celou dobu... Přejeme mu hodně zdraví, štěstí a prostě všechno jen to nej, nej, nej.
DĚKUJEME TI VELMI ZA TVOJI PRÁCI ...
Hráči Cerberos Velké Meziříčí

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • ČSŽ zájezd
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru