Házenkáři odehráli poslední podzimní kolo LV

HazenaV neděli 2. prosince odehráli naši starší žáci poslední podzimní kolo Ligy Vysočiny. Hrací doba byla 2x15 minut.
Již před turnajem bylo rozhodnuto o pořadí ve skupině východ a my jsme tak turnaj pojali jako přípravu před Žákovskou Ligou.


Bohužel jsme tentokrát nemohli využít pomoci mladších žáků, kteří souběžně hráli velmi kvalitní turnaj v Zubří. Navíc jsme do turnaje nemohli nasadit další 4 nemocné či zraněné hráče. Pro start v extralize mladšího dorostu Nového Veselí chyběl Radek Navrátil. Tomu gratulujeme k prvním dvěma brankám v nejvyšší soutěži. Jen tak dál.
K samotnému turnaji. A družstvo odehrálo celý turnaj bez možnosti střídání. Kluci odehráli poměrně dobré zápasy. Nad naše síly bylo tentokrát pouze Nové Veselí, kdy jsme si ještě mnohé herní situace museli vysvětlit a vůbec jsme nezvládli přesilovku soupeře. Ve všech ostatních případech jsme již vyhráli a potvrdili tak první místo v tabulce a postup do jarní finálové skupiny o 1. až 4. místo.
B družstvo odehrálo pěkný turnaj, kdy si premiéru v soutěžním zápase odbyl Vojta Remer. Podařilo se nám zaskočit tým z Kuřimi a v posledních vteřinách z rukou výborně hrajícího Filipa Čížka vstřelit vítězný gól. Bohužel nám potom chyběla energie proti Dolní Cerekvi a v tomto utkání jsme odešli poraženi. Škoda, v tomto zápase se dalo vyhrát. Na Nové Veselí a naše A družstvo kluci tentokrát nestačili. Celkově tak tým skončil na 5. místě ve skupině a na jaře si zahraje o 5. až 9. místo na Vysočině a tzv. Pohár předsedy Krajského svazu házené.
Utkání:
Velmez A - Nové Veselí 13:14
Velmez A - Dolní Cerekev 13:7
Velmez A - Kuřim 18:12
Velmez A- Velmez B 23:13
Velmez B - Nové Veselí 12:24
Velmez B - Kuřim 17:16
Velmez B - Dolní Cerekev 16:17
Hráli:
Velmez A: Lukáš Deraha, Radim Kocourek, Jakub Russ, Jakub Strýček, Martin Chalupa, Tomáš Rosa, Jakub Mach.
Velmez B: Tomáš Kučera, Jaroslav Požár, Radovan Škoda, Adam Požár, Filip Čížek, Martin Špinar, Vojta Remer, Marek Požár.

Tabulka:
1. Velké Meziříčí A - 35 bodů
2. Nové Veselí - 32 bodů
3. Kuřim - 21 bodů
4. Dolní Cerekev - 6 bodů
5. Velké Meziříčí B - 6 bodů
Trenér: David Stoklasa

Chtěli bychom vás poprosit, přijďte naše kluky podpořit 9. prosince k nám na halu u Světlé ,kde pořádáme jeden z turnajů prvního kola Žákovské Ligy. Přijedou k nám týmy z Mělníka, Olomouce, Zlína, Kuřimi a my se pokusíme získat první body do této prestižní soutěže.
David Stoklasa.
Na fotce je Adam Požár

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru