Muži HHK potvrdili roli favorita. David Křenek si v utkání připsal šest bodů

HHKDynamiters Blansko HK - HHK VM 3:11 (1:5, 0:3, 2:3)
Góly a asistence: 12:14 Drenčko (Antoňů, Král), 55:12 Jílek (Hussein), 59:55 Jílek (Sedláček) - 05:23 Křenek (Matov, Sobotka), 07:56 Křenek (Sobotka), 08:40 Střecha T., 15:44 Sobotka (Matov, Šerý), 16:59 Rozmarín (Vlašín M.), 23:33 Střecha T. (Strnad, Burian V.), 36:04 Rozmarín (Ambrož), 36:33 Sobotka (Matov, Křenek), 44:33 Šerý (Střecha F., Křenek), 51:08 Křenek (Matov, Vlašín P.), 57:05 Křenek (Vlašín P., Matov)


Sestava HHK Velké Meziříčí:
Juda J. (Šoustal) - Šerý, Vlašín P., Kochánek, Burian M., Pokorný, Ambrož - Křenek, Matov, Sobotka – Strnad, Střecha F., Střecha T. – Rozmarín, Vlašín M., Pejchal. Rozhodčí: Goňa - Kozák, Zapletal. Delegát: Sklenář
Vyloučení: 7:5, využití: 2:2, v oslabení: 0:0. Střely na branku: 26:43 (9:15, 7:14, 10:14). Diváci: 125.
Velkomeziříčští hokejisté zajížděli do Blanska. V prvním kole na našem ledě hráli Dynamiters po celé utkání vyrovnanou partii. Dalo se tedy čekat, že v odvetném utkání Blansko bude chtít obrat HHK o body. Deset minut před začátkem utkání přivezl sekretář KVV ČSLH Ing. Sklenář registrační průkaz Davida Křenka, který tak mohl po skončení trestu konečně nastoupit do utkání.
V 6. minutě byla k vidění krásná kombinace první lajny. Na jejím konci přihrál touš Lukáš Sobotka Davidu Křenkovi na levý bod pro vhazování a ten dal střelou z první úvodní gól utkání – 0:1. V 8. minutě zavel puk do útočného pásma Patrik Matov, přenechal kotouč v tandemu jedoucímu Davidu Křenkovi, který nadvakrát překonal Šenka v bráně – 0:2. Za necelou minutu padl další gól, když si Tomáš Střecha vzal puk v našem pásmu, projel středním pásmem, kde se zbavil bránícího hráče a nikým neatakován mířil na Šenka, kterého střelou zápěstím k tyčce překonal – 0:3. Zpětnou přihrávku z hole Antoňů zachytil na modré Drenčko. Jeho střela přes hráče skončila v horním růžku naší branky – 1:3. Střelu Kamila Šerého vyrazil Šenk na levý kruh, zde zpracoval kotouč David Křenek, který křižnou přihrávkou našel Sobotku. Ten střelou do odkryté klece využil přesilovku – 1:4. O minutu později se prosadila třetí formace. Michal Vlašín vybojoval puk ve středním pásmu a nabruslil do blanenského pásma. Z pravé strany sjížděl k brance Petr Rozmarín, na jeho hůl mířila přihrávka. Od hokejky se kotouč odrazil za Šenkova záda – 1:5. Následně se puku zmocnil Milan Strnad, který poslal přihrávku na útočnou modrou najetému Tomáši Střechovi. Ten z pravého kruhu mířil přesně – 1:6. Ve 36. minutě přesilovka HHK. Tvrdá střela z hole Pavla Ambrože se odrazila od zadního mantinelu před branku, kde byl připraven k dorážce Petr Rozmarín, který našel skulinku mezi bruslí brankáře a tyčkou – 1:7. Ještě v téže minutě se prosadila první formace HHK. Křižnou přihrávku z hole Davida Křenka, proměnil v další gól Lukáš Sobotka – 1:8.
Ve 45. minutě si v útočném pásmu nabruslil před branku Kamil Šerý, který blafákem překonal Šenka. V 52. minutě vymetl horní růžek Šenkovy branky David Křenek – 1:10. V 55. minutě si domácí vytvořili souvislejší tlak, který zakončil druhým gólem domácích Jílek – 2:10. V 58. minutě poslal Petr Vlašín do brejku Křenka. Ten vstřelil jedenáctý gól HHK. V závěru zápasu měli domácí dvojnásobnou přesilovku, kterou 5 vteřin před koncem střelou do horního růžku využili.

 MISTROVSKÉ UTKÁNÍ MUŽŮ HHK S UNIČOVEM ODLOŽENO

Na žádost týmu HC Orli Uničov se utkání 15. kola krajské ligy, HHK Velké Meziříčí vs. HC Orli Uničov, odkládá. Důvodem odložení utkání je zranění brankářů týmu HC Uničov. O náhradním termínu utkání se bude jednat.

Jaroslav Juda

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • ČSŽ zájezd
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru