Stolní tenis – o přeborníka VM

TenisPrebornikPrvní sobota v Novém roce patřila každoročnímu turnaji ve stolním tenise o přeborníka města Velké Meziříčí, který uspořádal náš oddíl v tělocvičně na Hornoměstské ulici. V ten den počasí nepřálo, ale i přes to se k nám sjelo celkem dost hráčů. Jako pokaždé na hráče čekaly čtyři různé soutěže.

Hned z rána odstartovaly společně soutěže dvouher do okresního přeboru a veteránů nad 45 let. V první jmenované zvítězil domácí Říkovský, druhý byl Sobotka z Polničky a třetí Husák z Bystřice. Celkem startovalo 25 hráčů. V oblíbené soutěži veteránů si pohár za první místo odvezl Kratochvíl z oddílu Klobouky u Brna, stříbrný skončil náš Říkovský a bronzovou pozici obsadil Fiala Jiří z Moravských Budějovic. Celkem startovalo 12 veteránů. Hned po té se rozběhly zbývající dvě soutěže. Jako hlavní soutěž celého turnaje se bere dvouhra bez omezení. Již tradičně v této silné třídě startují hráči s ligovými zkušenostmi a ne jinak tomu bylo i letos. První místo obhájil z loňského roku Žďárský Jírek, hned za ním se umístil Brněnský Palát, třetí místo si odvezl opět Brněnský Svoboda. V této kategorii startovalo 27 stolních tenistů. V poslední soutěži čtyřher zvítězila dvojice ze Lhotek Večeřa, Nevrtal Tomáš. Kluci senzačně zvítězili nad favorizovanou dvojičkou Svoboda, Palát a postarali se o milé překvapení dne. Prohraní potom obsadili místo druhé. Jako třetí se umístili Jírek Jan a Jírek Jan mladší z oddílu Žďáru. Zde hrálo 12 párů.
Na závěr chceme poděkovat všem sponzorům, kteří přispěli cenami do turnaje, dále všem, kteří se podíleli na organizaci této akce.

-pk-

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru