HHK „B“ tým

Hok ilustHHK VM „B" – HC Zastávka 4 : 3 po SN ( 1 : 0, 1 : 1, 1 : 2,1 : 0 )
Rozhodčí : Sobotka - Mejzlík,Mezlík
Diváků : 48. Branky : 4. Štěpánek ( Kudláček J.,Střecha L. ), 31. Barák ( Smejkal,Vrána ), 51. Štěpánek (Pokorný,Střecha L. ), rozhodující nájezd Střecha L. – 33. Stromecký, 47. Lesonický ( Bednář, Provaz ), 50. Lesonický ( Vyhnalík,Šedý ). Vyloučení : 5 : 6. Využití : 1 : 0. Oslabení : 0 : 0.


V.M. „B" : Štourač ( Šeba ) – Pokorný,Střecha Libor – Peterka,Bradáč - Buďa,Kučera – Kudláček Jiří, Štěpánek,Šoukal – Smejkal,Barák,Vrána – Chlubna,Tůma Martin, Bernat – Tůma Libor.
Zastávka : Ševčík ( Vybíral ) Fiala, Vyhnalík, Burian, Fišer, Soběský, Šedý, Stromecký, Gejdoš, Bednář, Švestka, Jambor, Provaz, Lesonický.
Domácí hokejisté se ujali vedení už ve čtvrté minutě.Ve skrumáži před brankou se nejlépe zorientoval Štěpánek,když mu nahrávali Střecha L. a Kudláček J..Hosté,kteří postupně od polovimy třetiny přebrali iniciativu,vyrovnat nedokázali.Proti byl nejenom Štourač v bráně HHK,ale v jednom případě i jeho horní tyčka.
Skóre zápasu se pak měnilo až v polovině prostřední části.Nejprve ve 31. minutě zvýšil na 2 : 0 Barák díky šťastnému odrazu od hole gólmana Zastávky.Asistence si připsali Vrána a Smejkal. O dvě minuty později snížil po samostatné akci Stromecký a stanovil tak stav po dvou třetinách na 2 : 1.
Hostují hráči v poslední části vše podřídili obratu v utkání.a ten se jim také podařil.Ve 47.´ vyrovnal Lesonický po přihrávkách Provaze a Bednáře. O tři minuty později pak stejný hráč dostal Zastávku do vedení.Na jejím třetím gólu měli podíl Šedý a Vyhnalík.Naštěstí pro domácí se jim vzápětí podařilo využít přesilovou hru.Po přihrávce Libora Střechy střílel od modré Pokorný a před bránou tečoval Lukáš Štěpánek.
K rozhodnutí zápasu pak nepomohlo ani prodloužení, a tak přišly na řadu nájezdy. V nich byli o branku úspěšnější domácí a tu rozhodující si připsal Libor Střecha.
Zbývající výsledek: V. Bíteš „B" – Náměšť 2 : 4 . Bystřice – volno.
Výsledky 11. kola: Zastávka – V. Bíteš „B" 7 : 0. Náměšť – Bystřice 2 : 6.
Příští zápas odehrajeme v Náměšti, a to v sobotu 12.1.2019 od 17.00.

-ht-

    Reklama
  • Charita-sestra
  • VAS 3_24
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • ČSŽ zájezd
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru