HHK V. M. – 17. kolo soutěže

HokejHC Zastávka – HHK Velké Meziříčí „B“ 6:4 (2:1, 1:0, 3:3)
Rozhodčí: Suchý – Mareček, Kouba
Diváků: 32
Poměr střel: 31:27


Branky: 7. Šedý (Lesonický, Fiala), 15. Fišer (Šedý, Provaz), 39. Lesonický (Šedý, Bednář), 54. Lesonický (Kliner, Fiala), 54. Bednář (Mikule, Stromecký), 60. Mikule (Bednář, Stromecký) – 5. Chlubna (Štěpánek, Bernat), 41. Štěpánek (Martinec, Chlubna), 55. Barák (Martinec, Štěpánek), 60. Martinec (Buďa, Barák)
Vyloučení: 3:6, navíc Bradáč a Chlubna (oba HHK) každý 10 minut OT za neoprávněné výroky proti hlavnímu rozhodčímu
Využití: 0:0
Oslabení: 1:0
Zastávka: Vybíral (Ševčík) – Fišer, Fiala, Stromecký, Šedý, Lesonický,
Gejdoš, Burian Josef, Kliner, Soběský, Bednář, Švestka, Mikule, Provaz
V.M. „B“: Štourač (Šeba) – Buďa, Rašner - Bradáč, Karásek – Doležal – Martinec, Štěpánek, Chlubna – Bernat, Barák, Vrána – Bednář Petr, Smejkal, Bednář Dominik
Meziříčské béčko odjelo do Rosic v konkurence schopném stavu jenom díky čtyřem juniorům. A nutno dodat, že svým výkonem se v „mužském“ hokeji vůbec neztratili. Spíš naopak.
Hosté se dostali do vedení v páté minutě zásluhou Chlubny, když mu přihráli Bernat se Štěpánkem. Po dvou minutách už bylo ale zase srovnáno po střele Šedého. Domácí pak převzali iniciativu a byli do konce třetiny lepším týmem. Jejich jednoduché kombinace tlačily soupeře před vlastní bránu a nutily jej k chybám. Hráče HHK naopak puk příliš neposlouchal. Buď chybělo správné najetí anebo přesnější přihrávka a tak se do útočného pásma dostávali pouze díky nahazování. Všechno špatné se sešlo v 15. minutě, kdy při svojí mizerné přesilovce nechali ujet Fišera, jenž dal druhý gól domácích.
V prostřední části mezi 24. a 30. minutou nejprve meziříčští ubránili tři po sobě jdoucí oslabení. Hru poté opticky vyrovnali a dostali se i do několika slibných akcí, ale žalostná koncovka je všechny pokazila. Zastávka hrála to, co potřebovala. Její hokejisté se nikam nehnali a spoléhali na rychlé kontry. Minutu před koncem jeden z nich využil Lesonický a upravil tak na 3:1.
Hned po přestávce snížil po nahrávkách Martince a Chlubny Štěpánek na jednobrankový rozdíl a odstartoval tím nejhokejovější část zápasu. Pěkné akce se střídaly na obou stranách, ale až do 54.´ bez využití. V ní se podařilo slepenými góly Lesonického a Bednáře domácím odskočit už o tři branky. Vzápětí však vrátil hosty do hry Barák snížením na 5:3. Asistrovali mu Martinec a Štěpánek. Na začátku poslední minuty odvolali hráči Mezu gólmana a po vyhrané Barákově buly a střele Budi úspěšně tečoval Martinec. Co to však bylo platné, když místo další zteče nechali opět díru ve vlastním pásmu a Mikule zavěsil pošesté.
Další výsledek 17. kola: Náměšť - V. Bíteš „B“ 5:0
Bystřice - volno
Výsledky 16. kola: V. Bíteš „B“ – Zastávka 0:6
Bystřice – Náměšť 2:5
V příštím kole, v sobotu 16. 2. 2019, k nám zavítá lídr soutěže Náměšť nad Oslavou. Začátek utkání je v 17.15 hodin.

-ht-

    Reklama
  • Charita-sestra
  • VAS 3_24
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • ČSŽ zájezd
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru