Starší žáci házené odehráli 3. kolo Žákovské Ligy

HazStV neděli 17. 2. jsme odcestovali do našeho hlavního města ke 3. kolu Žákovské Ligy. Pořadatelství se ujal v nové překrásné školní hale záložní tým Dukly Praha. Kromě domácích nám byly za soupeře celky z horních pater tabulky. Hrací doba byla 2x18 minut.


Náš tým byl oslaben z důvodu nemoci o dva stabilní hráče, navíc spousta dalších byla po nemoci a bez tréninkového zatížení. To se na hře samozřejmě projevilo a proti základním sestavám soupeřů jsme se těžko prosazovali. Ani obrana nebyla schopná zastavit herně a fyzicky lépe disponované hráče soupeřů. Pokud soupeři prostřídali hra se vyrovnala. Do tabulky Žákovské Ligy jsme si tak připsali pouhý bod za remízu s domácími a v tomto zápase jsme určitě měli podat lepší výkon. Proti ostatním celkům jsme neměli šanci a spíše získávali zkušenosti.
Přesto se ve hře z naší strany objevila spousta pěkných momentů a pokud se hráči dají zdravotně dopořádku a kvalitně potrénují určitě ještě nějaký ten bod do Žákovské Ligy přidáme.
Pochvalu zaslouží za zlepšené výkony Jakub Russ, dobrý turnaj odehrál Radovan Škoda. Spolehlivě opět chytal Lukáš Deraha.
Utkání:
Velké Meziříčí - SKKP Handball Brno 14:24 (10:13)
Velké Meziříčí - Dukla Praha B 20:20 (11:9)
Velké Meziříčí - HC Zubří 14:25 (6:15)
Velké Meziříčí - Sokol Telnice 16:23 (6:11)
Hráli:
Lukáš Deraha, Radim Kocourek, Tomáš Rosa, David Dřímal, Martin Chalupa, Jakub Russ, Filip Čížek, Jakub Mach, David Slabý, Adam Požár, Radovan Škoda.
Trenér: David Stoklasa
Vedoucí družstva: Tomáš Krčál, Jakub Strýček

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru