HHK „B“ tým

HHKHHK Velké Meziříčí „B“ – HC Zastávka 4:3 (2:1, 1:2, 1:0)
Rozhodčí: Fiksa – Krásný, Štětina. Diváků:34. Vyloučení: 5:6, navíc proti HHK nařízeno trestné střílení za hákování a proti Zastávce rovněž TS za sekání, obě neproměněna. Využití: 1. 0.

Oslabení: 0:0. Poměr střel: 29:38. Branky: 6. Štěpánek (Rašner, Kudláček J.), 13. Peterka (Chlubna, Smejkal), 25. Rašner (Šoukal, Kudláček J.), 60. Rašner (Štěpánek, Pokorný ) – 16. Mikule (Stromecký, Jelínek), 34. Fišer (Lesonický, Mikule), 34. Mikule (Soběský).
HHK VM: Štourač (Šeba) – Pokorný, Rašner – Peterka, Bradáč – Smažil, Burian Martin – Kudláček, Štěpánek, Šoukal – Smejkal, Barák Michal, Chlubna – Bernat, Tůma Martin, Malec
HC Zastávka: Vybíral (Ševčík) - Vyhnalík, Burian Josef, Fišer, Soběský, Barák Jakub, Švestka, Mikule, Šedý, Provaz, Stromecký, Gejdoš, Lesonický, Jelínek
V úvodní části měli více ze hry hostující hráči a také svého soupeře přestříleli. Na skóre ji však vyhráli ti domácí. Snad z první kloudné akce HHK dal jejich úvodní gól Štěpánek. V šesté minutě mu nahrávali J. Kudláček a Rašner. Ve 13. minutě využili domácí hokejisté přesilovku 5:3 zásluhou Peterky. Asistovali mu Smejkal a Chlubna. Při této pokračující početní výhodě si však nechali ujet hráče Zastávky a po faulu na něj měli hosté výhodu trestného střílení. Jeho exekutorovi však při pokusu o zakončení sjel kotouč z hole. V 16.´ byl už střelec Zastávky přesnější. Po přihrávkách Jelínka se Stromeckým snížil na 2:1 Mikule. Přesně opačný průběh měla prostřední třetina. Lepším týmem byli ti z Meziříčí, jež se častěji dostávali před Vybíralovu bránu, ale výsledný efekt z toho nebyl žádný. A tak přišel zákonitý trest. Ve 34. minutě, kdy se podařilo hostům na delší čas zatlačit domácí do vlastního pásma, dvěma slepenými brankami srovnali stav zápasu. Úspěšnými střelci byli Fišer a Mikule, přihrávali Lesonický s Mikulem a Soběský. V poslední části se pak hrál vyrovnaný hokej, kdy se už oba týmy více věnovaly obranné činnosti a vyložených příležitostí ubývalo. Každý ze soupeřů však jednu vynikající přeci jenom získal. Nejprve meziříčští dostali ve 48.´ možnost trestného střílení, ale naložili s ní stejně špatně jako hosté. Ještě lepší možnost k rozhodnutí zápasu měla Zastávka. Od poloviny 57. minuty hrála 90 vteřin přesilovku 5:3, ale domácí se zuby, nehty ubránili. Vyrovnané utkání tak spělo k vyrovnanému konci. 8,5 sekundy před závěrem však vyhráli hokejisté HHK v útočném pásmu buly. Puk se od Pokornéhoi přes Štěpánka dostal k Adamu Rašnerovi, který v poslední vteřině šťastnou střelou zavěsil.
Výsledek 2. semifinále: Bystřice – Náměšť 3:6. Odvetné semifinálové utkání odehrajeme v Rosicích v sobotu 16. 3. od 17.30.

-ht-

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • ČSŽ zájezd
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru