Memoriál Karla Kaštana dopadl na výbornou!

Hazena znakV sobotu 16. 3. 2019 se v domácí hale uskutečnil turnaj v miniházené Memoriál Karla Kaštana, již V. ročník. V kategorii minižáků se zúčastnilo celkem osm družstev, v přípravce startovalo šest týmů. Hrací doba byla 1× 14 minut.


Minižáci: VM šedí: kluci zvládli turnaj na výbornou. Základní skupinu přesvědčivě ovládli, v semifinále zdolali své kolegy v červených dresech a turnaj vygradoval utkáním domácích šeďáků proti Novému Veselí. Domácí hráči za podpory diváků odehráli svůj nejlepší zápas za poslední dobu a po vítězství 25:20 slavili 1. místo. Nejlepším brankářem této kategorie byl vyhlášen Ondra Trifanov.
Výsledky: VM šedí -Žďár nad Sázavou A 30:9. Kuřim A 22:14. Ledeč n. Sázavou A 22:8. VM červená 25:10. Nové Veselí A 25:20.
Sestava a branky: Ondra Trifanov (7) – Vítek Smejkal (30), Štěpa Fiala (26), Tom Jelínek (20), Adam Krejčí (16), David Bradáč (15), Ríša Fexa (5), Standa Fňukal (4)
VM červená: také červeňáci odehráli velice kvalitně celý turnaj. Rozjezd do turnaje měli sice trochu pomalejší, ale celkově se jejich výkon zvedal. V základní skupině prohráli pouze jeden zápas s pozdějším finalistou z Nového Veselí a skončili tak na druhém místě. V semifinále kluci prohráli s našimi šeďáky, v boji o třetí místo ze sebe vydali zbytky sil a jednoznačně porazili hráče ze Žďáru n. Sázavou. Odměnou bylo krásné třetí místo.
Výsledky: VM červená-VM dívky 20:16. Nové Veselí A 12:23. Kuřim B 25:11
VM šedá 10:25. Žďár n. Sáz. A 22:10. Sestava a branky: Dan Červený – Kuba Kocourek (27), Štěpa Strýček (20), Tom Klíma (18), Michal Badalík (16), Kuba Chalupa (6), Denny Navrátil (1), Mira Buk (1)
Přípravka: VM zelená: v přípravce startovalo celkem šest družstev, hrálo se systémem každý s každým. Zeleňáčky tedy čekalo pět zápasů. Hráči podali velice dobrý výkon, v každém zápase byla na hřišti vidět velká bojovnost a zarputilost. Všechny zápasy jsme s přehledem vyhráli a i v této kategorii zůstal velký putovní pohár doma. Velkou oporou v bráně byl Marťa Jelínek a celé družstvo výborně řídil Niki Fexa, který byl jednoznačně vyhlášen nejlepším hráčem v celé kategorii.
Výsledky: VM zelená -VM dívky 18:8. Nové Veselí B 24:15. Kuřim C 15:9
Ledeč n. Sáz. B 22:11. Žďár n. Sáz. B 23:15.
Sestava a branky: Marťa Jelínek – Niki Fexa (67), Denisa Krejčová (28), Pavluška Živčic (6), Ondra Kadlec (1), Domča Vitešník (1), Mates Šubert, Kubík Musil, Kuba Podsedek
Trenéři: Petr Kaštan, Vlaďka Kaštanová, Martin Krejčí, Jiří Holý
Borci zvládli tento turnaj na jedničku s hvězdičkou. Nejenom že bojovali o každé vítězství, ale hru si užívali a celý turnaj se vzájemně podporovali a fandili si. A to je pro nás to nejdůležitější, radost ze hry a kamarádský mančaft.
Závěrem bychom chtěli moc poděkovat všem, kteří se na tomto vydařeném turnaji podíleli, organizátorům, rozhodčím, zapisovatelům, paní Raždíkové a jejím pomocnicím v bufetu a v neposlední řadě i sponzorům tohoto turnaje. Mezi ně patří rodiče malých házenkářů, Výtahy s.r.o., Rodina Podstatzky – Lichtenstein, Tanatech s.r.o., Gremis s.r.o., Kame – VM s.r.o., Injeton Plast s.r.o., Elektro Raus, Knihkupectví – Marie Charvátová, Vinotéka v Radnické, Jelínkova vila, Dosna spol. s.r.o., Pavel Klíma – zateplovací systémy, Kovo Nevěčný, Nominal CZ Obchodní s.r.o., Jaroslav Hašek, Štěpánkovi, Fexovi, Jelínkovi, Fialovi... Díky moc.
Vlaďka Kaštanová

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru