Zápas Valašského s Velkým Meziříčím skončil lépe pro naše fotbalisty

FCTJ Valašské Meziříčí – FC Velké Meziříčí 0:1 (0:1)
Střelci 19. Smejkal. Rozhodčí: Popelák, Kneisl, Polák. TJ VM – Pobořil, Kundrát (73. Vozák), Matyáš, Kocián, Žilinský, Pop (55. Furmánek), Fojtík, Bartozel, Vrána, Palo (54. Kadla), Dekleva, na lavičce Michut, Straka, Michálek a Sovák, trenér Bedrich.

FC VM – Kruba – Bouček, Komínek, Mucha, Kriegsmann – Dolejš, Šuta, Pokorný (69. Berka), Smejkal, Demeter (89. Dufek) – Simr, na lavičce Smejkal L., trenér Smejkal. Diváci: 106. ŽK: Furmánek – Simr. Nejlepší hráči – Komínek, Smejkal, Dekleva.
Do souboje vstoupili aktivněji hosté, ve 3. min. Eda Smejkal poslal centr před bránu, domácí míč odvrátila na rohový kop. Ten rozehrál Petr Dolejš, našel hlavičku Pavla Simra, který bránu minul. V 7. min. zahrávali přímý kop od postranní čáry domácí, centr Fojtíka obrana hostí poslala do bezpečí. V 9. min. našel Michal Bouček ve vápně Radima Šutu, jeho hlavička skončila v náruči Pobořila. V 10. min. dlouhý aut Dekleva našel na malém vápně Kociána, který bránu hlavou těsně minul. V 11. min. pronikl po křídle Petr Dolejš, jeho centr odvrátila obrana na rohový kop, ten rozehrál Petr Dolejš, hlavičku Pavla Simra k tyči Pobořil zachytil. V16. min. odcentroval Michal Bouček, ve vápně našel Pavla Simra, který míč přiklepl na Edu Smejkala, jeho střela šla těsně nad bránu. V 19. min. našel Pavel Simr volného Edu Smejkala, který střelou na zadní tyč překonal domácího golmana 0:1. Ve 22. min. našel Petr Dolejš z rohového kopu hlavu Davida Komínka, s jeho zakončením si Pobořil poradil. Mez 25. a 28. min. domácí hráči zahrávali postupně 3 dlouhé auty a 3 rohové kopy, se všemi standardkami si obrana hostů v čele sRosťou Krubou poradila. Ve 30. min. nacentroval míč do vápna Robin Demeter, na míč si naskočil Pavel Simr, ale trefil jen břevno domácí brány, míč se odrazil kRadimovi Šutovi, jeho střela šla do tyče. Ve 32. min. hledal Radim Šuta na malém vápně Pavla Simra, domácí golman míč zachytil. Ve 42. min. se dostal k nebezpečnému zakončení Dekleva, Rosťa Kruba jeho střelu vyrazil. Ve 44. min. hlavičkoval po centru od Miloše Kriegsmanna těsně nad bránu Pavel Simr. Ve 45.min. našel Pavel Simr ve vápně volného Radima Šutu, ten ale Pobořila nepřekonal, k míči se dostal Petr Dolejš, míč poslal na malé vápno na Pavla Simra, ten však domácího golmana neprostřelil.
Druhý poločas mnoho pohledného nepřinesl. Ve 48. min. zůstal po střetu sdomácím hráčem ležet Rosťa Kruba, po krátkém ošetření se vrátil do brány. V50.min. šel sám na hostujícího golmana sám Žilinský, jeho zakončení však spíš připomínalo malou domů. V 54. min. se dostal k zakončení Robin Demeter, bránu však netrefil. V 65. min. se domácí dostali k autovým vhazováním, které Dekleva poslal dvakrát před bránu hostů, ale k ohrožení brány se domácí nedostali. V77.min. se po rohu Petra Dolejše dostal k zakončení David Komínek, bránu však netrefil. V 79. min. se po rohu Robina Demetera dostal k zakončení hlavou Pavel Simr, bránu přestřelil. V 87. min. zahrávali domácí přímý volný kop, centr odhlavičkoval Miloš Kriegsmann.
Vyjádření trenéra Smejkala: V prvním poločase jsme byli lepším týmem, vypracovali jsme si několik brankových příležitostí, které jsme bohužel nedokázali proměnit. Domácí hrozili ze standardních situaci, které jsme dokázali pohlídat. Druhý poločas už neměl s fotbalem moc společného. Naši hráči se víc než hře věnovali diskuzím ze spoluhráči, protihráči a rozhodčími a tak jsme nakonec jen díky domácí nemohoucnosti utkání dovedli do vítězného konce.

-fcvm-

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru