Poslední podzimní domácí vystoupení se házenkářům vydařilo

HazTJ Sokol Velké Meziříčí – Sokol Kostelec na Hané 27:19 (16:9)
V předposledním podzimním kole svedli meziříčtí házenkáři souboj se sousedem v tabulce Kostelcem na Hané. Houževnatý soupeř vstřelil první branku a do osmé minuty držel těsné vedení. Pak začal otěže zápasu přebírat náš tým, když se na spojkách rozstříleli Jakub Bezděk s Milošem Necidem. Dobře organizovaná obrana nesla své ovoce a postupně si naše družstvo budovalo náskok. Ve třetí desetiminutovce soupeř vstřelil pouze jednu branku a do šaten jsem tak šli s náskokem 16:9.

 


V druhé půli Kostelec mohutně povzbuzovaný početným fanklubem, začal ukrajovat zvybudovaného náskoku. V 38. minutě snížili na 17:13, to bylo ale vše, co jsme hostům dovolili. V útoku se rozstřílel Pavel Strašák a David Kubiš. V brance se k famóznímu výkonu rozchytal Libor Kotík, který kromě vyložených šancí zlikvidoval dva 7m hody. Hra byla vyrovnaná do 52. minuty, kdy jsme opět odskočili na rozdíl osmi branek a definitivně tak soupeře zlomili. Závěr jsme si již pohlídali a připsali si vítězství 27:19.
V posledním podzimním kole zajíždí naše družstvo do Prostějova.
7m hody 2/2:3/1, vyloučení 6:6, ČK 1:1 diváků 162
Sled branek: 2:1, 5:4, 8:7, 16:8, 17:13, 21:16, 26:17, 27:19
Sestava: Libor Kotík, Ondřej Poul, Vojtěch Drápela – Pavel Strašák (7), Jakub Bezděk (6), Miloš Necid (5), David Kubiš (4), Pavol Živčic (2), Ladislav Šidlo (2/2), Jan Lečbych (1), Tomáš Pažourek, Jiří Kaštan, Filip Macoun, Pavel Kříbala, trenéři Ladislav Šidlo a Michael Bezděk, vedoucí družstva Petr Kácal.

Foto: Zakončující Pavol Živčic

 

 

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru