Hokejové béčko vyhrálo v prodloužení. Další zápas hraje s týmem Zastávky

Hok ilustHHK Velké Meziříčí „B" – HC Spartak Velká Bíteš „B" 4 : 3 po prodloužení (2 : 1, 1 : 2, 0 : 0, 1 : 0)
Rozhodčí: Mejzlík – Kouba, Havelka. Diváků: 32. Poměr střel: 39 : 35.

Branky: 7. Kudláček J. (Štěpánek, Střecha L.), 17. Chlubna (Vrána), 30. Kudláček J. (Štěpánek, Tichý), 63. Frühauf (Smejkal) – 9. Budín (Dvořák), 22. Budín (Zelinka, Fischer O.), 28. Odvárka (Dočkal, Dvořák). Vyloučení: 3 : 4. Využití: 0 : 0. Oslabení: 0 : 0. V.M. „B“ : Šeba (Hladík) – Pokorný, Střecha L. – Burian, Bradáč – Báňa, Chlubna – Tichý, Štěpánek, Kudláček J. – Smejkal, Frühauf, Karásek – Bernat, Barák,Vrána. V.B. „B": Loukota Jan (Fischer T.) – Škoda J., Budín, Dočkal, Burian, Dvořák, Loukota Jiří, Komínek M., Nič, Holík, Zelinka, Krejčí, Fischer O., Komínek D., Odvárka.
Pohledný a vyrovnaný hokej předvedla obě „béčka“ ve svém vzájemném utkání. Do vedení šli nejprve domácí hráči. V sedmé minutě úspěšně zakončil kombinaci prvního útoku Jiří Kudláček. O dvě minuty později už ale bylo vyrovnáno. Po nahrávce Dvořáka skóroval pomocí šťastné teče Budín. Úvodní třetinu nakonec přeci jenom vyhráli hokejisté HHK. V 17. minutě se o to postaral Chlubna, jehož vyslal do povedeného sóla Vrána.
Už po dvou minutách prostřední části znovu srovnal stav Budín a ve 28.' šla Bíteš dokonce do vedení díky Odvárkovi, kterému přihrávali Dočkal s Dvořákem. Nutno dodat, že to bylo vedení zcela zasloužené, protože druhou třetinu byli hosté tím lepším týmem. V polovině zápasu sice srovnal Jiří Kudláček na 3 : 3, ale herně se domácí trápili.Vůbec jim nešla rozehrávka a protiútoky jejich soupeře byly vždy velmi nebezpečné.
V poslední části probíhal boj o každý metr ledu. Oba týmy se snažili strhnout vítězství na svoji stranu a tak diváci mohli sledovat velmi svižný a důrazný hokej, kdy se brankové příležitosti střídaly na obou stranách. K rozhodnutí však nepřispěly ani přesilové hry a tak zápas dospěl do prodloužení. V něm nakonec rozhodl o bodu navíc pro meziříčské Frühauf. Po přihrávce Smejkala překonal opakovanou střelou Loukotu v bráně hostů.
Další výsledek: Náměšť – Bystřice 5 : 0, Zastávka – volno.
Další zápas odehrajeme v sobotu 27. 1. 2018 od 17.30 hodin v Rosicích.Naším soupeřem bude tým Zastávky.

-ht-TabHokB

    Reklama
  • Charita-sestra
  • VAS 3_24
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • ČSŽ zájezd
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru