Začíná baráž o 1. ligu mužů ve volejbale

tj-dragotta-578726-unsplashV sobotu 7. 4. začínají kvalifjkační boje o udržení v 1. lize mužů. Baráž mohou hrát vítězové tří skupin 2. ligy a předposlední celek 1. ligy. Tím jsme byli my. Po loňském úspěšném vystoupení jako vítěze jedné ze skupin nižší soutěže, tentokrát startujeme v pozici 11. celku soutěže vyšší.

Našimi soupeři budou celky VO Příbram B (Askupina) a Sokol Bučovice (C skupina). Vítěz B skupiny Žďár n. S. se nepřihlásil. My začínáme první víkend 7. a 8. 4. s družstvem Příbrami B. Nejprve hrajeme v sobotu od 18 h doma a v neděli na palubovce soupeře v 17 h. Soupeř to bude nadmíru těžký, neboť v jeho řadách nastupují mladí hráči, kteří již okusili i extraligové boje, někteří i v základní sestavě.
Dalším soupeřem budou Bučovice. Tým, který vyhrál 2. ligu podeváté se nyní poprvé rozhodl, že přihlásí kvalifikaci a pokusí se uhrát 1. ligu. I v jeho středu nastupují pravidelně hráči, kteří okusili profesionální sport. Takže soupeři víc než zdatní. Naším cílem je udržet 1. ligu i pro následující ročník.
Naše družstvo uhájilo šanci o udržení až v posledním ligovém kole, když porazili tým ČZU Praha jasně 3:0. Prakticky bez přerušení jsme pokračovali v přípravě. Zapojili se téměř všichni a hráči a všichni také budou k disposici až na Ondru Žabu, který má reprezentačním povinnosti jako asistent trenéra při Mistrovství Evropy kadetů, které začíná stejně jako baráž, 7. 4. ve Zlíně.

Program baráže:

Sobota 7. 4. 18.00 h Velké Meziříčí – Příbram B
Neděle 8. 4. 17.00 h Příbram B – Velké Meziříčí
Sobota 14. 4. 17.00 h Příbram B – Bučovice
Neděle 15. 4. 18.00 h Velké Meziříčí – Bučovice
Sobota 21. 4. 18.00 h Bučovice – Velké Meziříčí
Neděle 22. 4. 18.00 h Bučovice – Příbram B.
Petr Juda

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru