Házená

Hazena znak

2. liga mladší dorostenci Morava Jih – 3. kolo

Tatran Bohunice – TJ Sokol Velké Meziříčí
Dorostenci zajížděli v rámci třetího kola do Brna Bohunic. Po porážce v minulém kole na domácí palubovce s Handball KP Brno nás čekal o poznání lehčí soupeř. Nicméně nesměli jsme nic podcenit.


Bohužel nás zužovala marodka a tak jsme jeli pouze s jedním hráčem na střídání do hry. Do zápasu jsme vstoupili dobře, obě družstva hrála s nasazením a ve velkém tempu. Naše aktivní obrana vytvářela tlak na soupeře a získávali jsme laciné míče pro rychlé útoky. Především se prosazovalo duo Jakub Mach a Radek Navrátil. Do poločasu jsme si i přes několik vyloučení vytvořili slibný náskok.
V druhém poločase postupně oběma družstvům docházely síly a na obou stranách bylo k vidění značné množství chyb. Naši hráči byli aktivnější a dokázali se prosazovat ze všech postů. Když jsme byli v úzkých vzal to na sebe Vojta Svoboda, který byl po celé utkání bráněn osobně. Soupeři jsme nedovolili brankově se dotáhnout a dotáhli jsme utkání do vítězného konce v poměru 26:35. Hráči podali kolektivní výkon, všichni se brankově podíleli na vítězství. V obranné fázi se nám dařilo hrát aktivně a rychle do předu. Na útočné fázi musíme ještě zapracovat, tam jsme měli značné mezery.
Sestava a branky: Tomáš Krčál, Lukáš Deraha – Alex Cerkal (1), Tomáš Rosa (4), Jakub Mach (7), Martin Chalupa (3), Jakub Russ (2), Vojtěch Svoboda (10), Radek Navrátil (8), trenér Ladislav Šidlo, vedoucí družstva Pavel Svoboda.
Výsledky a tabulka: http://www.muzi.chf.cz/?cmpid=1548&cmppartid=3052

Tab haz3Tab haz4Tab haz5

 

 

 

 

 

2. liga mužů Morava Jih – 3. kolo


Tatran Bohunice – TJ Sokol Velké Meziříčí 23:18 (9:6)
Ve třetím kole na sebe narazili doposud neporažené celky. Souboje s Bohunicemi bývají vždy vyrovnané a rozhodují v nich povětšinou maličkosti.


Ne jinak tomu bylo i v neděli podvečer v brněnské hale. Do zápasu nastoupili obě družstva s agresivní obranou, přes kterou se jen těžko střelci prosazovali. Úvod vyšel lépe našemu celku a ujali jsem se tak vedení 3:2. Bohužel to bylo naposledy, kdy jsme v utkání vedli. Častá vyloučení nám nedávali moc šancí se v útoku prosadit. Navíc, když v 26. minutě viděl náš „ostrostřelec" Večeřa červenou kartu, tak naše ofenzivní síla dostala velkou ránu. (26 min. 6:5). Do konce poločasu nám tak dokázal soupeř odskočit na 9:6.
Do druhé půle lépe vstoupili domácí, kdy si do 40. minuty vybudovali rozhodující náskok 15:10. I přes velkou snahu se ale nevedlo náskok soupeře stáhnout na méně než 3 branky. Šest minut před koncem dával výsledek 20:17 naději na závěrečné drama. Bohužel domácí si již zkušeně konec zápasu pohlídali a zvítězili 23:18.
V dnešním zápase musíme pochválit bojovnost celého týmu a obrannou činnost. Ta dnes opravdu šlapala na plno. Za ní se dařilo i brankáři, který nás držel po celý zápas na dostřel. Avšak v útoku jsme se nedokázali přes domácí obranu dostávat do zakončení. Střelecký prapor sice ve druhé půli zvedl teprve dorostenec Babáček, ale na obrat to nestačilo.
Sled branek: 2:3, 6:3, 6:5, 9:6, 10:8, 15:10, 16:13, 20:17, 23:18. 7m hody 2/1:3/2, vyloučení 4:6, navíc Velké Meziříčí ČK, diváků 105.
Sestava a branky: Ondřej Poul, Libor Kotík – Kamil Babáček (4), Tomáš Stupka (4/2), Vítězslav Večeřa (3), Jiří Kaštan (2), Jan Lečbych (1), Pavel Strašák (1), Pavol Živčic (1), Miloš Necid (1), Radim Fisher (1) Pavel Křibala, Tomáš Pažourek, David Kubiš, trenér Ladislav Šidlo, odpovědný vedoucí Michael Bezděk.
Tabulka a výsledky:
http://www.muzi.chf.cz/?cmpid=53&cmppartid=3044

Tab hazTab haz2

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru