Fotbalisté doma prohráli

FotbalFC Velké Meziříčí – MFK Vyškov 2:4 (0:0)
Střelci: 60. Komínek, 88. Simr – 55. Šimáček (vl.), 63. a 92. Arsič, 90. Dovhanyuk. Rozhodčí: Denev, Jahoda, Škrobák. FC VM – Kruba – Bouček, Mucha, Šimáček, Kriegsmann (74. Polanský) – Dolejš, Smejkal (63. Šuta), Komínek, Mezlík, Demeter – Simr, na lavičce Pokorný T., Krejčí, Pokorný P. a Berka, trenér Smejkal.


Před hezkou diváckou kulisou vstoupili do utkání aktivněji hosté, dobře se pohybovali i bez míče a byli důraznější v osobních soubojích. Druhý poločas začali lépe domácí hráči. V 55. min. chtěl Honza Šimáček přihrát zpět na Rosťu Krubu, trefil však jen vlastní bránu 0:1. V 60. min. rozehrál rohový kop Robin Demeter na zadní tyč, kde se dostal k hlavičce David Komínek, jeho střelu Kunický vyrazil k Davidovi, který tvrdou střelou pod břevno vyrovnal. Domácí se však neradovali dlouho, v 63. min. prohráli ve středu míče dva souboje, Jeřábek obstřelil domácího golmana a na zadní tyči míč dorazil do brány Arsič 1:2. V 88. min. pronikl do vápna Petr Dolejš, obešel Tijaniho a před bránou našel volného Pavla Simra 2:2. Ale ani z tohoto vyrovnání se domácí dlouho neradovali, v 90. min. se na hranici vápna uvolnil Arsič a střelou k tyči poslal hosty do vedení. Když v 92. min. netrefil dlouhý centr Rosťa Kruba, byla před Dovhanyukem prázdná brána a tak upravil na konečných 2:4.
Vyjádření trenéra Smejkala: Mrzí mě, že o neporazitelnost jsme přišli doma před vlastními skvělými diváky. Naši hráči se asi domnívají, že pokyny, které si dáme v kabině před zápasem, nemusí plnit a hraje si každý podle svého uvážení. Bohužel to, co jsme dneska předvedli na hřišti, byl velký propadák a ostuda. Soupeř předvedl kolektivní bojovný výkon a zcela zaslouženě po právu vyhrál. Boji o čelo tabulky budeme bohužel už jen přihlížet zpovzdálí.

-myn-

Tab fot

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • ČSŽ zájezd
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru