Přívaly sněhu komplikují dopravu. Přibývá nehod

nehoda Křižanova_narazil_vůz_do_stromu_fotoU Křižanova narazil vůz do stromu. Tři zranění

Přívaly sněhu, který se sype na Česko, komplikují dopravu. Ve čtvrtek odpoledne byla například ve Velkém Meziříčí chumelenice, díky níž člověk neviděl pomalu na krok.

To působilo problémy jak řidičům, tak chodcům. V důsledku špatného počasí přibývá také nehod. K ohlášené dopravní nehodě osobního vozidla na komunikaci spojující Křižanov a Pikárec vyjela v sobotu 5. ledna 2019 v 10.55 hodin jednotka profesionálních hasičů ze stanice Velké Meziříčí s rychlým zásahovým automobilem a cisternovou automobilovou stříkačkou.
Při nehodě se zranily dvě děti a jedna dospělá osoba. Hasiči pomohli zdravotníkům s ošetřením zraněných osob a s jejich transportem do sanitních vozů.
Na havarovaném vozidle hasiči provedli protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili. Při nehodě došlo k úniku provozních kapalin, hasiči provedli likvidaci za použití sorbentu.
Po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému byl provoz na komunikaci omezen.
Příčina, průběh a veškeré okolnosti dopravní nehody jsou předmětem policejního vyšetřování.

kalamita snehova_1

Kalamita

 

 

 

 

 

Havárie u Velké Bíteše se obešla bez zranění

nehoda u_biteseV sobotu 5. ledna 2019 po deváté hodině ranní přijala operátorka tísňové linky 112 Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina oznámení o dopravní nehodě osobního vozidla na komunikaci spojující Velkou Bíteš a Jinošov. Na místo události vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Velká Bíteš. Vůz skončil po nehodě převrácený na boku mimo komunikaci v příkopu. Nehoda se obešla bez zranění osob. Hasiči provedli na havarovaném vozidle protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili.

Petra Musilová, tisková mluvčí HZS
Foto: HZS

Na našem Facebooku můžete zhlédnout video https://www.facebook.com/Medricskelisty

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • ČSŽ zájezd
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru