Sdružení Meziříčské fórum jde do voleb s cílem postavit krytý bazén

bazen v_breclaviNově vzniklé sdružení Meziříčské fórum se chce aktivně podílet na řešení místních záležitostí. Jeho hlavní cíl je vybudování krytého bazénu jako součást relaxačního centra. Sdružení chce uspět v komunálních volbách na podzim letošního roku.

Meziříčské fórum sdružuje lidi se zájmem o zlepšení života ve Velkém Meziříčí a okolí, kde žijí, pracují, sportují nebo navštěvují kulturní akce. Sdružení Meziříčské fórum tak chce aktivně řešit a budovat konkrétní věci.

„Naším hlavním cílem je, aby se v našem městě konečně postavil krytý bazén, který bude součástí relaxačního centra," představuje stěžejní záměr sdružení jeden z jeho zakládajících členů a dlouholetý zastupitel města a současný radní MUDr. Jiří Kaše. Ten spolu s Libuší Kotoučkovou usilují o krytý bazén v Meziříčí již zhruba 20 let. Na podzim roku 2015 spolu s několika dalšími občany znovu oživili tuto myšlenku. Posléze se Kašemu podařilo v zastupitelstvu prosadit studii proveditelnosti na krytý bazén. Ta dopadla velmi příznivě, neboť doporučila výstavbu krytého bazénu v našem městě. Podle studie je nejvhodnější varianta vybudovat krytý plavecký bazén s bohatší wellness zónou i zábavními prvky jako je například tobogán.

„Důvody, proč chceme toto centrum postavit, lze shrnout do konstatování: relaxační centrum včetně bazénu mohou užívat všichni obyvatelé našeho regionu bez ohledu na věk – od plavání kojenců až po seniory - organizovaní i neorganizovaní sportovci, naši občané zcela zdraví i handicapovaní, plavci i neplavci, všichni po celý rok," říká lékař Kaše a dodává, že by se tím zlepšila životní úroveň v našem městě.
Sdružení Meziříčské fórum kromě vybudování krytého bazénu chce řešit i další záležitosti, které bude postupně představovat veřejnosti.

Tisková zpráva Meziříčské fórum. Ilustrační foto: ML

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru