Více než půlmilionový dluh řeší v Jupiter clubu

JC VMDo konce června měl jednatel Jupiter clubu Velké Meziříčí Milan Dufek předložit radním města řešení, jaké kroky podnikne k tomu, aby vyřešil více než půlmilionový dluh.

Ten organizaci vznikl v důsledku toho, že nájemce restaurace, která se nachází v objektu Jupiter clubu na náměstí, nezaplatil cca od loňského roku faktury za pronájem. Dlužná částka podle dostupných informací činila v červnu již více než půl milionu korun.


„V současné době dochází po právní stránce k ukončování podnájemního vztahu se společností WAINES – POOL s.r.o. Více informací vzhledem k probíhajícímu právnímu řízení nelze zveřejnit,“ sdělil na náš dotaz starosta města Josef Komínek.
Do kdy nebo jakým způsobem bude tedy dluh uhrazen, zatím není známo. Nabízí se ale otázka, s jakou péčí řádného hospodáře se ředitel JC organizaci věnuje.
Společnost Jupiter club je plně vlastněná městem Velké Meziříčí, přičemž se v něm stará zejména o kulturní aktivity.
Jak již bylo zmíněno, součástí objektu, kde tato společnost sídlí, je i restaurace pronajatá firmě pod vedením jednatele Dušana Tomšíka. Ten k problému našemu listu sdělil: „Určitě bych se k této situaci rád vyjádřil během tohoto týdne. Situaci řeším se svojí právničkou a po dohodě Vám budu moci poskytnout informace."
Vzhledem k uzávěrce aktuálního čísla týdeníku Medřičské listy, která byla výjimečně dříve než obvykle, tak přineseme vyjádření D. Tomšíka v příštím čísle, jenž vyjde 25. července.
Situací kolem zmíněného dluhu se zabývala městská rada na zasedání valné hromady Jupiter clubu, která se konala 30. května.

-red-

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru