Skupina Poetika je nominována ve Slavíkovi v kategorii Objev roku

poetika 2Na letošním slavnostním předávání Slavíků v přímém přenosu na TV NOVA v sobotu 25. listopadu vystoupí řada hvězd české pop-music. O jednom účinkujícím však mohli rozhodovat diváci sami svým hlasováním. Český slavík Mattoni 2017 se totiž rozhodl dát šanci vystoupit mladým interpretům. Na závěrečném galakoncertu tak vystoupí jeden z nominovaných, jímž byla i Poetika. Podle neoficiálních informací ale bohužel živě hrát na Slavících nebude.


Avšak, pokud by příznivci Poetiky chtěli, aby se historicky první Slavík uhnízdil v našem městě, mohou k tomu přispět. Od 20. listopadu totiž začalo hlasování v kategorii Objev roku, v níž je nominována také Poetika. V přímém televizním přenosu budou v úvodu všichni nominovaní představeni divákům. Krátce poté, co moderátor večera hlasování ukončí, se všichni dozvědí, kdo zvítězil, tedy získal od posluchačů a diváků největší počet bodů. Jestli to bude případně Poetika, můžete ovlivnit i vy. Hlasovat lze formou SMS, a to maximálně 5x – buď pro jednoho soutěžícího nebo pro více nominovaných. (Více na webu Českého slavíka.)
Pokud chcete podpořit Poetiku, aby získala cenu Objev roku 2017, pošlete jí hlas na telefonní číslo: 736 37 37 37 formou SMS ve tvaru: OBJ 2 A.

Cena za zaslanou SMS je stejná jako za jakoukoli jinou SMS, kterou posíláte, tedy odpovídá vašemu běžnému tarifu. Není nikterak navýšena! Hlasovat můžete od 20. listopadu až do poloviny přímého přenosu TV Nova z vyhlášení výsledků ankety 25. listopadu (začátek ve 20.20 hodin).
Připravila.: Iva Horká

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru