Asociace pořádala jedenáctý ples dobré vůle

ples asociaceJiž tradičně první akcí roku, kterou pořádá Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí, klub Velké Meziříčí, byl Ples Dobré vůle. Kulturní dům v Uhřínově ožil v sobotu 25. ledna 2020 nejen díky dobré hudbě skupiny Beat Band, ale i díky velice příjemným návštěvníkům plesu. Program úžasně zpestřilo vystoupení studentů a pedagogů ze školy v Březejci a také taneční kreace mažoretek ze skupiny Pomněnky – ze školy v Osové Bítýšce, které měly dvě vystoupení. Sál zdobilo aranžmá z živých květin a ženy dostaly při vstupu krásnou růži.


Bohatou tombolu tvořilo pět set osmdesát krásných cen v malé tombole. Většinu zajistili aktivní členové asociace od téměř dvou stovek dárců. Mnozí dárci nás již sami oslovují a do tomboly chtějí přispět. Všem dárcům moc děkujeme za podporu dobré věci. Velká tombola obsahovala 30 velice atraktivních cen (poukaz na 15 000 korun k nákupu elektrospotřebičů, zájezd do Chorvatska pro 2–5 osob, vysokotlaké čističe, dálniční známku, dárkové koše, poukazy do divadel, na koncerty, na fotbalový zápas do Německa, dorty...).
Ples již druhým rokem profesionálně a krásně lidsky moderoval Michal Janotka – reportér televize Prima, který dal přednost „našemu charitativnímu“ plesu před jinými ve velkoměstě. Kuchyně osvědčených mistrů gastronomie připravila vynikající kančí a kuřecí řízečky, pečeného divočáka, tataráček s topinkami, ovocný a zeleninový salát, takže si každý přišel na své.
Děkujeme všem účastníkům plesu za vytvoření krásné atmosféry, dárcům za poskytnuté dary, účinkujícím za vystoupení během plesu, moderátorovi za slovní provedení plesem, velký dík patří i všem členům asociace a dobrovolníkům za zajištění a přípravu tomboly, dále za přípravu a úklid kulturního domu a celou realizaci našeho plesu.
Finanční výtěžek akce Asociace využije ke spolufinancování tradičních akcí, které se konají v průběhu celého roku (tvořivé dílny, hipoterapie, výlety, psychorehabilitační pobyt...) – viz naše webové stránky www.asociacevm.cz, kde jsou články i fotky z našich akcí, včetně výše uvedeného Plesu Dobré vůle.
Zdeněk Jůda, předseda klubu

ples asociace_2

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • ČSŽ zájezd
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru