Večer Ženám

brozman mVečer nabídne Ženám setkání s panem Michalem Brozmanem, spisovatelem, terapeutem a životním učitelem na vztahy. Přednáška se koná dne 8. 3. 2018 ve Velkém Meziříčí ve víceúčelovém sále Nového Svitu, v čase 17.00 – 19.30 hodin.
Kdo je Michal Brozman a jak se stalo, že z bývalého českého fotbalisty, záložníka, se stal životní učitel na vztahy, který se věnuje spisovatelské a terapeutické práci?
O svém příběhu říká, že se s darem dotyku – léčit druhé – již narodil. V šesti letech, kdy držel na rodinné oslavě jednu holčičku za ruku, vyslovil to, že bude jednou léčit lidi.

Pak žil život a představy rodičů, žil fotbalem.
V jedné chvíli u něho došlo k přerodu a on ho vnímal, jakoby do něho vstoupil Anděl, doslova jím prošel, vyčistil v něm všechen nepořádek a on se po několika letech fotbalové kariéry vrátil ke své podstatě a žije opět sám sebe.
Rozhodl se, že ukáže druhým, jak je možné toho docílit a zažívat tak pocit vnitřního naplnění.
Jako terapeuta ho vyhledávají převážně lidé, kteří ztratili štěstí a radost ze života, jsou ze strany partnera nepochopeni, vytratila se vzájemná komunikace a tím tito lidé uvízli ve vnitřní nespokojenosti.
Je samozřejmé, že většinu klientů tvoří Ženy, jsou emoční, muži racionální. Ti o svých problémech hovoří v hospodě, ale s partnerkou komunikovat neumí. Michal Brozman na přednáškách učí najít porozumění mezi těmito dvěma odlišnými světy. Je také autorem knih „Jak se zbavit Ega", „Jak vzniká ne-moc aneb Pravdivost srdce" a „Od Srdce 50 vzkazů Ženám".
Zde za nejdůležitější vzkaz považuje RADOST, se kterou ruku v ruce jde vděčnost, kterou nemáme.
Lidem zmizel úsměv ze tváře a zapomněli na laskavost, toleranci, umět si odpustit, na potřebu vzájemně se vyslechnout a na objetí, aby Srdce se k sobě více přiblížila.
Více o Michalu Brozmanovi na www. michalbrozman.cz nebo na www.bezega.cz
Rezervace a prodej vstupenek na tel. č. 732 380 517 nejpozději do konce února, počet míst je omezen.
Vstupenky budou slosovány a tři výherkyně obdrží dárek.
Do levého ouška Ženám: „Ženy přijďte si užít hezký čtvrteční podvečer a oslavit svůj svátek"
Do pravého ouška Mužům: „Dopřejte svým partnerkám tento zážitek a potěšte ji zakoupením vstupenky".

Libuše Kotoučková – bába porodníbrozman knihy

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • ČSŽ zájezd
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru