Country večer Stetsonu se odkládá na jaro 2022

Stetson Vážení a milí naši příznivci a přátelé.
Jsme nuceni oznámit vám nepříjemnou zprávu. Z důvodu onemocnění některých členů naší hudební skupiny a také některých našich hostů – bývalých členů skupiny nemáme jinou možnost, než náš výroční country večer odložit.


Věřte, že nám je tato skutečnost mimořádně nepříjemná o to víc, že do poslední chvíle jsme vás ujišťovali o tom, jak se vše povede a že konání našeho večera nic nezabrání. Nicméně člověk míní, pandemie mění. Učinit toto rozhodnutí nebylo pro nás vůbec snadné.
Pandemická situace se bohužel po poměrně klidném letním období opět výrazně zhoršila a ani pro vás by opatření, která jsou nyní nařízena, nebyla příjemná. My bychom rádi, abyste se pokud možno dobře bavili, měli co nejlepší a nejkvalitnější zážitek a co nejvyšší míru komfortu. V současné době to prostě není ono. I to je jeden z důvodů, který nás vedl k tomuto zásadnímu rozhodnutí.
Výroční country večer ke 40. výročí skupiny STETSON bude přeložen s největší pravděpodobností na jaro 2022. Vstupenky, které jste si již zakoupili, naprosto samozřejmě zůstávají v platnosti. Takže uložit na bezpečné místo a hlavně nezapomenout, kam.
Ještě jednou se všem našim příznivcům co nejpokorněji omlouváme a doufáme, že jsme nikomu z vás nezpůsobili nějaké nepříjemnosti nebo komplikace. Je to opravdu mrzuté, ale věřte nám, že za tuhle situaci skutečně nemůžeme. Nikomu to není víc líto, než právě nám.
O novém termínu konání našeho večera budete samozřejmě včas informováni, minimálně dva měsíce předem bude termín znám, a to zde na Facebooku, v regionálním tisku a rovněž na stránkách kulturního centra Jupiter.
V úctě váš STETSON
Foto: Aktuální sestava skupiny Stetson. Foto: fcb Stetsonu

stetson 2021

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru