Paura hrála v Rock depu

PauraBrazilská hardcorová legenda PAURA ze Sao Paula zahrála znovu v ČR a v rámci turné po Evropě se představila v Rock Depu ve Velkém Meziříčí, tentokrát na závěr letních prázdnin, a to ve čtvrtek 23. 8. 2018.
Svůj vůbec první koncert v ČR odehrála Paura na RUDAFESTU 2010, kde se klukům nesmírně líbilo a s pořadateli navázali úzké přátelské vztahy.

PAURA v tomto roce absolvovala svoji vůbec první návštěvu Evropy. Podle slov zpěváka Fabia chtěli po letech účinkování na scéně absolvovat něco nového. Něco, co by jim přidalo novou krev do žil. A proto se rozhodli, že se podívají do Evropy. Nikdy však nemysleli na to, že se zde od té doby budou objevovat s pravidelnou frekvencí takřka každým rokem. Za dlouhou dobu existence kapela prodělala mnoho personálních změn. Například na konci roku 2014 odchází dlouholetý kytarista Caio Lubliner, svoje účinkování v kapele také končí bubeník Fernando Shaefer a baskytarista Rodolfo Duarte. Nahrazují je mladí talentovaní muzikanti. Na postu kytary je to Claudinei Ferreira, na basu Paulo Demutti a za bicí usedá Joao Limeira, kteří tak doplňují dvojici „veteránů": zpěváka Fabia Prandiniho a kytaristku Rogéria Felipeho.
Kapela za dlouhou dobu hraní absolvovala mnoho koncertů s nejvýznamnějšími světovými HC bandami (Agnostic Front, Sick of it all, Hatebreed, Madball, Terror, Walls of Jericho, H2O, First Blood, Stick to your guns...), odjezdila velké množství tour a hrála ve více než dvaceti zemích světa.
Jsme velice rádi, že se kluci ozvali a měli opět zájem navštívit Rock Depo a ukázat své mistrovství místnímu velmi oblíbenému publiku.

Text: Standa Slezák,
foto: Aleš Mňouk Chytka

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • ČSŽ zájezd
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru