Házenkáři z Dózy na turnaji Ligy Vysočiny

minizaciV sobotu 11. 11. 2017 se konal v Ledči nad Sázavou další turnaj Ligy Vysočiny minižáků a přípravek. V mini startovalo celkem 16 družstev a v přípravce 12 týmů. Velkomeziříčská líheň měla zastoupení v mini čtyř družstev ( 3 chlapecká a jedno 1 dívčí) a v přípravce tři týmy (2 chlapecká, 1 dívčí). Hrálo se bez počítání skóre a jeden zápas trval 10 minut.

 


Minižáci:
Jelikož se hrálo deset minut, rozhodili jsme kluky do družstev tak, aby v každém týmu byl jeden na střídání. Chtěli jsme, aby kluci strávili na hřišti co nejvíce času a ukázali v plné míře své házenkářské kvality. Drtivá většina kluků byla do hry opravdu „zažraná". K zápasům přistupovali svědomitě a plnili trenérské pokyny. VM šedí: Marek Uchytil – Adam Krejčí, Ondřej Trifanov, Filip Liška, Ondřej Navrátil, Jakub Kocourek. Trenér: Martin Krejčí.
VM červení: Marek Sedlák – Adam Jaša, Daniel Milota, Filip Hladík, Vítek Smejkal, Michal Badalík. Trenér: Petr Kaštan. VM modří: Martin Borkovec – Tomáš Jelínek, Lukáš Trifanov, Tomáš Vaněk, Nikolas Jantek, Michal Sobotka. Trenér: Petr Kavka.
Přípravka:
Bombarďáci z přípravky byli rozděleni na zkušenější a méně zkušené hráče. Zelené družstvo projelo turnajem suverénně a napodobilo své starší kolegy z minižáků. Žluťásci odehráli také velice dobrý turnaj. Zápasy byly vyrovnané a kluci se každým turnajem herně otrkávají a zlepšují.
VM zelení: Daniel Červený – Nikolas Fexa, Richard Fexa, David Bradáč, Jakub Chalupa, Štěpán Strýček. VM žlutí: Martin Jelínek – Miroslav Buk, Tomáš Klíma, Kryštof Havelka, Tobiáš Tyl, Jan Karmazín. Trenéři: Vlaďka Horáková, Jiří Holý.
Turnaj splnil naše očekávání. V pátek 17. 11. 2017 vyráží jedno družstvo minižáků a jedno přípravky na celorepublikové Sokolské přebory do Ostravy, tak uvidíme, jak v tvrdé konkurenci obstojíme.


Autor: Petr Kaštan, foto: Petr Kavka

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • ČSŽ zájezd
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru