Starším žákům se domácí turnaj Ligy Vysočiny vydařil

St zaciV neděli 12. listopadu jsme v naší hale odehráli další kolo Ligy Vysočiny starších žáků skupiny Východ. Kromě našeho B týmu, za který nastupují hráči, kteří hrají v této kategorii prvním rokem a mladší žáci, turnaj odehráli družstva Nového Veselí A, Chrudimi, Havlíčkova Brodu a Pardubic. Hrací doba byla 2×15minut.

 


Klukům se turnaj po herní stránce vydařil, většina hráčů prokázala velké zlepšení. Třešničkou na dortu byla remíza s lídrem soutěže, A družstvem Nového Veselí, které sice přijelo bez nejlepších tří hráčů své sestavy, ale i tak jsme byli jediní kdo zatím tento celek dokázal obrat o bod. Navíc se nám podařilo porazit i tým Chrudimi a dostat se tak v tabulce před něj. V zápasech s Havlíčkovým Brodem a Pardubicemi již chyběly trochu síly, ale i tak se hrála vyrovnaná házená což ocenili i mnozí rodiče, kteří přišli kluky podpořit a za což jim patří poděkování.
Kluky snad vydařený turnaj povzbudí, a v dalších tréninkových jednotkách budou pracovat s ještě větším nasazením.
Turnaj se velmi vydařil Kubovi Strýčkovi, který byl opravdovým lídrem jak v obraně, tak v útoku, kdy přes něj šla většina našich akcí. Pochvalu však tentokrát zaslouží všichni kluci.
Výsledky:
VelMez B – Nové Veselí A 12:12
VelMez B – Chrudim 11:7
VelMez B – Havlíčkův Brod 10:12
VelMez B – Pardubice 15:17
Hráli: Tomáš Kučera, Jakub Strýček (18), Marek Požár (7), Jaroslav Požár (4), Radim Kocourek (4), Tomáš Rosa (4), Jakub Mach (4), Radovan Škoda (3), Jakub Russ (1), Benjamin Rosa (1), Martin Konvalinka (1), Matěj Trifanov, Filip Čížek, Robin Koudela. Trenéři David Stoklasa, Radek Navrátil, Radek Buchta.

Autor článku a fotky: David Stoklasa

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru