Hokejové béčko prohrálo v Bystřici

hokejBK Zubři Bystřice nad Pernštejnem – HHK Velké Meziříčí „B" 4 : 0 (1 : 0, 1 : 0, 2 : 0)
Diváků: 150. Rozhodčí: Sobotka. Branky: 5. Škorpík (Jedlička), 36. Koželuh (Šimon, Ludvík), 47. Šimon (Bednář, Ludvík), 48. Jakeš (Kintr, Zítka). Vyloučení: 8 : 7. Využití: 1 : 0. Oslabení: 0:0. Střely na branku: 44 : 40. Zubři: Beno (Dinga) – Kintr, Ludvík, Šimon, Tomášek, Mach, Koželuh, Dudák, Čejka, Škorpík, Zítka, Jakeš, Peňáz, Bednář, Jedlička. HHK „B": Štourač (Pestr) – Střecha L., Vrána – Peterka, Kudláček J. – Smejkal, Barák, Šoukal – Dundálek, Kapusta O., Karásek – Bernat, Kavina.


Pouze se dvěma klasickými obránci odjelo béčko HHK ke svému dalšímu zápasu KSMV do Bystřice. To však nebyl ten hlavní důvod páté porážky v soutěži. Utkání mělo víceméně vyrovnaný průběh, ale pouze domácí hráči dávali branky.
Tou první využil Škorpík přesilovou hru již v páté minutě úvodní části. Na další gól se čekalo 20 minut. Ve 36.´ zvýšil na 2 : 0 Koželuh a pak zase skóre vydrželo beze změny další celou třetinu. V těchto mezidobích ne že by se na ledě nic nedělo. Oba týmy si vytvářeli dostatek střeleckých příležitostí, ale gólmani byli vynikající. Rozhodující momenty utkání přišly ve 47. a 48. minutě. Nejprve využil Šimon toho, že byli hokejisté z Mezu dlouho na ledě a vzápětí je dorazil čtvrtou brankou Zubrů Jakeš.
Pro meziříčské béčko je to pořád stejné. Vyrábíme spoustu zbytečných chyb, které dokáží naši soupeři trestat. Kombinačně přehrát soupeře a trvaleji se usadit před jeho bránou je naopak náš velký problém.
Názorným příkladem jsou naše přesilovky, kdy jsme skórovali ze šesti zápasů pouze v prvním kole v Náměšti! Když navíc hrajeme každé utkání v jiné sestavě, tak se nedivme, že jsme v tabulce tam, kde jsme. Teď v Bystřici nám vypomohli naši dorostenci a nutno dodat,že podali velmi dobrý výkon.
Další výsledek: Zastávka – V. Bíteš „B" 3 : 2 po prodloužení, Náměšť – volno. Příští zápas odehrajeme až v neděli 3. 12. 2017 v Bíteši s místním béčkem. Začátek v 16.30 hodin.

-ht-

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru