Medailový úspěch na Sokolských přeborech

sok1V pátek 17. 11. 2017 vyrazili nejmenší házenkáři z Dózy reprezentovat TJ Sokol Velké Meziříčí na celorepublikové Sokolské přebory do Ostravy. V kategorii minižáků startovalo 12 týmů, v přípravce 10.

 

Minižáci:

Ve skupině jsme se nejprve střetli s družstvem Maloměřic (11:1) a týmem Klimkovic (5:4), který bohužel nehrál povinnou osobní obranu. Ve čtvrtfinále jsme si po velmi dobrém výkonu poradili s Kostelcem na Hané (15:4). V semifinále nás čekala fyzicky velmi urostlá Ostrava. Bohužel jsme nezachytili začátek utkání (2:7), kdy jsme neproměňovali vyložené šance. V průběhu utkání kluci začali náskok soupeře umazávat, ale už to bohužel nestačilo (9:10). V zápase o třetí místo jsme narazili na družstvo Luhačovic. Celé utkání bylo velice vyrovnané, ale nakonec jsme se zaslouženě radovali z výhry 13:12. Velice dobré bylo, že všichni kluci podávali vyrovnané výkony, hrozili jsme ze všech postů. Skvělé výkony v brance podával Mára Uchytil. Kluci tento turnaj odmakali opravdu na maximum, na hřišti nechali všechno a medaili si zasloužili.
Sestava: Marek Uchytil – Ondřej Trifanov, Ondřej Navrátil, Adam Krejčí, Adam Jaša, Filip Liška, Michal Badalík, Vítek Smejkal.
Trenéři: Petr Kaštan, Martin Krejčí.

Přípravka:

V přípravce se týmy rozdělily do dvou skupin. Naši bombarďáci nejprve vyprovodili Porubu (21:0), Klimkovice (14:3), Záhřeb (16:7) a Ostravu (12:2). Skupinu vyhráli jednoznačně a vypadalo to na nějakou placku, ale... V semifinále se proti nám postavil výborně hrající tým Telnic a klukům jakoby došel dech (4:11). V urputném utkání o třetí místo jsme měli na závěr bohužel smůlu a bronzové medaile bral nakonec po sedmimetrových hodech tým Prostějova (7:8). I když jsme bohužel na medaili nedosáhli, turnaj hodnotíme velice kladně. Kluci makali na plné obrátky, velmi všechny chválíme a doufáme, že medaili si kluci přivezou z dalšího podobného turnaje.
Sestava: Daniel Červený – Niki Fexa, Richard Fexa, David Bradáč, Kryštof Havelka, Jakub Chalupa, Štěpán Strýček.
Trenéři: Vlaďka Horáková, Jiří Holý.
Velice děkujeme za podporu rodičům, kteří s námi vycestovali nebo sledovali výsledky na našich FB stránkách Házená Velké Meziříčí – minižáci + přípravka. Navíc klukům pogratuloval i fotbalový reprezentant Theo Gebre Selassie. Díky!!!

Petr Kaštansok3

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru