Bitva o první místo pro HHK. Z Boskovic si veze velmi cennou výhru

Hokejis Boskovice – HHK 3:4 (0:0, 1:2, 2:2)
Góly a asistence: 35:25 Benýšek (Skácel, Krejčiřík), 49:43 Dufek (Špok), 57:19 Špok (Šebek, Bednář) – 21:56 Urban (Matov), 30:35 Šimka (Matov, Urban), 45:04 Rozmarín (Roupec, Pokorný), 45:14 Sobotka (Šerý, Vlašín P.).


Sestava HHK Velké Meziříčí:
Slavíček (Šeba) – Šerý, Vlašín P., Ambrož, Burian V., Šimka, Vondráček, Pokorný – Vlašín M., Dostál, Sobotka – Krča, Střecha, Pejchal – Urban, Matov, Maštera – Roupec, Rozmarín, Burian L. Rozhodčí: Holibka – Brzobohatý, Doležal. Delegát utkání: Postch.Vyloučení: 6:5, využití: 1:1, v oslabení: 0:0. Střely na branku: 28:33 (10:11, 7:13, 11:9). Procentuální úspěšnost brankářů: Chvátal (BOS) - 87,87 % - 29 zákroků – 59 min.
Slavíček (HHK) - 89,29 % - 25 zákroků – 60 min. Diváci: 161.
V sobotu zajížděli muži HHK do Boskovic. Premiéru si v tomto utkání odbyl brankář Zdeněk Slavíček.
První střelu HHK vyslal na začátku 3. minuty Patrik Matov. Ve 4. minutě se do útoku hrnuli domácí hráči, brankář HHK si připsal první dva těžké zákroky. V 6. minutě předvedli kolotoč v útočném pásmu hráči druhé formace HHK. Na konci celé akce vypustil střelu od modré lajny Viktor Burian. Kotouč bezpečně ukryl v lapačce gólman SKMB. V 8. minutě byl brankář HHK na svém místě, když tvrdou střelu pod horní tyč vytěsnil lapačkou těsně nad brankovou konstrukci. Ve 13. minutě přišlo první vyloučení a to na straně domácích. Tuto početní výhodu naše družstvo nevyužilo. V 16. minutě se do brejku dostal Lukáš Sobotka, ale jeho zakončení zneškodnil boskovický Chvátal. V závěru první třetiny se na trestné lavici sešli dva hráči HHK a domácí měli 48 vteřin přesilovku. V té druhé pokračovala ještě 19 vteřin početní výhoda dvou hráčů pro domácí. HHK se podařilo oslabení udržet bez gólu. Ve 22. minutě se vhazovalo v útočném pásmu. Na buly se postavil Patrik Matov, který směřoval rozehrávku do brankoviště domácích. Rozehrávku sám dobruslil a křížnou přihrávkou naservíroval kotouč Ondřeji Urbanovi, který střelou do nekryté branky otevřel skóre utkání – 0:1. Ve druhé početní výhodě se opět prosadila třetí formace HHK. Přihrávku Urbana zpracoval za brankou Matov, který přesnou přihrávkou před branku vyzval ke střele Šimka. Jeho střela, z první, skončila v šibenici Chvátalovy branky – 0:2. Ve 34. minutě měli domácí více jak půl minuty dvojnásobnou přesilovku, kterou bleskově využili – 1:2. V 35. minutě pokračovala přesilovka domácích. V té se domácí mohli radovat podruhé. Střelu hostí gólman HHK zneškodnil, ale klouzající kotouč za jeho zády směřoval do prázdné branky. V tom momentě zareagoval bránící Burian a na brankové čáře odpálil puk do bezpečí. Ve třetí třetině padly 4 branky. Ve 46. minutě v rozmezí 10 vteřin se dvakrát prosadilo naše družstvo. Nejprve v čase 45:04 vstřelil třetí gól Rozmarín, asistenci si připsal Pokorný a Roupec – 1:3. Po následném vyhraném buly a krásné rozehrávce obránců, Šerého a Vlašína, na druhou modrou se ke kotouči dostal Sobotka, který překonal bránícího hráče a dostal se před brankáře Chvátala. Zvýšil na 1:4. V 50. minutě vyslal nechytatelnou střelu domácí Dufek a snížil stav na 2:4. Tři minuty před koncem se opět prosadili domácí a snížili na rozdíl jediného gólu – 3:4.
Ostatní výsledky 11. kola: HC Uničov – HC Spartak Uherský Brod 9:4, HC Spartak Velká Bíteš – HC Uherské Hradiště 7:5, HC Štika Rosice – HC Lvi Břeclav 4:6, Hokej Uherský Ostroh – Dynamiters Blansko HK 7:2.
Program mužů na tento týden:
Sobota 2. 12. 2017 HC Uničov – HHK v 17.00 h (ZS Uničov)

-hhk-

    Reklama
  • Charita-sestra
  • VAS 3_24
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • ČSŽ zájezd
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru