Starší žáci si v letošní sezoně Žákovskou ligu nezahrají

St zaciV sobotu 25. listopadu jsme v naší hale hostili jeden zkvalifikačních turnajů o postup do Žákovské Ligy. Za soupeře jsme měli týmy Olomouce, Kopřivnice, zálohu Dukly Praha a Příbram. Hrací doba byla 2×20 minut apostup si zajistili tři nejlepší celky.


První dvě utkání proti Olomouci a Kopřivnici a první poločas proti Dukle si byly velmi podobné. Na naší straně chyběla bojovnost, tah na branku, emoce, nebyla vidět chuť do hry. Spíše ustrašenost a strach něco nepokazit. Chyběl lídr, který by ostatní strhl k lepším výkonům. Pušky, od kterých jsme to čekali střílely buď slepými, nebo mlčely úplně. A když se přidal i nedůraz a neexistující komunikace na obraně, bylo jasné, že se Žákovská liga obejde bez naší účasti. Od druhé půlky zápasu s Duklou a v posledním utkání proti Příbrami byl vidět lepší výkon, ale to již bylo pozdě. Vynikající výkon podal v brance Lukáš Deraha, bohužel však ani to kluky nenakoplo k lepším výkonům.
Pro nás je neúčast mezi nejlepšími týmy v republice jednoznačně velkým zklamáním. Nebudeme hledat výmluvy. Soupeři, kteří postoupili, byli lepší a nám nezbývá než si z toho vzít ponaučení. Zabrat v tréninku a kvalitně se připravit na poslední kolo a jarní část Ligy Vysočiny.
Výsledky:
V. M. – Olomouc 12:27 (3:12)
V. M. – Kopřivnice 10:21 (5:10)
V. M. – Dukla Praha B 14:20 (5:14)
V. M. – Příbram 35:22 (17:9)
Pořadí turnaje:
1. Dukla Praha B
2. HBC Olomouc 1966
3. KH Kopřivnice
4. TJ Sokol Velké Meziříčí
5. TJ Spartak Příbram
Hráli: Lukáš Deraha, Filip Mička (23), Tomáš Kučera (9), Štěpán Klapal (8), Jakub Strýček (7), Radek Navrátil (7), Radim Kocourek (4), Jakub Mach (4), Marek Požár (2), Tomáš Rosa (2), Alex Kuřátko (2), Martin Chalupa (2), Tadeáš Bíbr (1), Jaroslav Požár, Jakub Russ, Matěj Trifanov.
Trenéři: David Stoklasa, Radek Navrátil, Radek Buchta.

Autor článku David Stoklasa, autor fotky Josef Kašpar

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • ČSŽ zájezd
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru