Basketbalisté BK porazili lídra soutěže

hodonin3BK Velké Meziříčí – SOK Hodonín 65:63 po prodloužení
V soutěži OPII se před domácím publikem utkali domácí basketbalisti s týmem Hodonína. Domácí tým nastoupil přemotivován a brzy prohrával 0:8.

Po oddechovém čase se ale domácí vzpamatovali a začali hrát svou hru a do konce první čtvrtiny stáhli skóre na 17:20. V dalších dvou čtvrtinách byli domácí lepším týmem a v půlce třetí čtvrtiny vedli 43:29. V těchto částech dominoval zejména Michal Kovář, ke kterému se postupně připojili další naši hráči.
Ve čtvrté čtvrtině zápasu se začali střelecky prosazovat hráči Hodonína, kteří dokazovali, proč jsou vedoucím týmem soutěže. V nervy drásajícím závěru řádné hrací doby se čtyři sekundy před koncem ujali vedení hráči Hodonína vpoměru 56:58. Našim hráčům se v útoku nepovedlo zahrát nacvičenou akci, ale naštěstí domácí ještě získali autové vhazování pouhou jednu jedinou sekundu před koncem. Po vyhození míče se skvěle uvolnil pod koš Kovář, kterého soupeř okamžitě fauloval. Po skončení řádné hrací doby měli domácí prostřednictvím Michala Kováře dva trestné hody, které musel proměnit, aby mohl zápas pokračovat do prodloužení. Noční můru každého basketbalisty Michal zvládl a poslal zápas do pětiminutového prodloužení. Těchto pět minut se zdálo být nekonečných, ale tentokrát domácí hráči soupeře už do vedení nepustili. Vítězství o dva body bylo doslova vydřené a tak mohly propuknout oslavy. Chtěli bychom touto cestou poděkovat početným příznivcům, kteří přišli nejen shlédnout zápas, ale také domácí hráče značně povzbuzovali.
Za domácí nastoupili: Kovář, Studený, Ostrý, Vrtal, Sladký, Mikoláš, Dufek, Man a Chovan.
Další domácí zápasy týmu mužů se hrají v sobotu 13. 1. proti Znojmu (17.00) av neděli proti Kroměříži (10.00). Oba v tělocvičně ZŠ Školní. Srdečně zveme všechny příznivce!!!

hodonin7hodonin11hodonin15

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • ČSŽ zájezd
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru