Hokejové béčko prohrálo v Náměšti

Hok ilustTJ Náměšť nad Oslavou – HHK Velké Meziříčí „B" 7 : 1 (2:0, 1:1, 0:4)
Branky : 11. Krčál (Kalhotka), 15. Tóth (Doležal), 32. Kohút (Vysloužil), 41.Bednář (Kejda), 42. Kalhotka (Špaček), 43. Doležal (Němec), 55.Kejda (Bulička, Bednář) – 33. Šoukal (Kudláček J., Střecha L.).

Rozhodčí: Dvořák, Kašpar. Vyloučení : 3 : 6. Využití: 1 : 0. Oslabení: 0 : 0. Střely na branku: 41 : 36. Diváků: 81. Náměšť: Máj (Sázavský Aleš) – Strnad Miroslav, Kejda, Krčál, Ošmera, Doležal, Němec, Sklenář, Špaček, Vysloužil, Bednář Miroslav, Kohút, Tóth, Bulička, Strnad Tomáš,Kalhotka. V. Meziříčí: Šeba (od 43.´ Hladík) – Pokorným Střecha L. – Chlubna, Bradáč – Kudláček J., Štěpánek, Šoukal – Smejkal, Barák, Vrána,
Statečný boj předvedlo deset hráčů béčka HHK se svými dvěma gólmany proti kompletnímu lídru tabulky. Konečný výsledek totiž vůbec neodpovídá dění na ledě.
Od úvodní minuty si domácí vytvářeli mírnou převahu, ale jejich soupeř pozorně bránil a využíval každou příležitost k protiútokům. Brankové příležitosti se tak střídaly na obou stranách, ovšem využít je dokázali,bohužel,pouze hráči Náměště. Do vedení šli v 11. minutě zásluhou Krčála a na 2 : 0 upravil o čtyři minuty později Tóth.
Na třetí gól Kohúta v polovině prostřední části vzápětí odpověděl Šoukal,který po přihrávkách Jiřího Kudláčka a Libora Střechy snížil na 3 : 1. V této třetině se už hrál vyrovnaný hokej, kdy domácí hokejisté byli v trvalejším tlaku pouze ve svých přesilovkách. Obě se je ale meziříčským podařilo ubránit.
V té následující, hned v první minutě poslední třetiny, však už kapitulovali. Na tříbrankový rozdíl zvyšoval Bednář. Tato branka s hráči HHK natolik otřásla, že dostali v rychlém sledu ještě další dvě a těmi domácí Kalhotka s Doležalem rozhodli utkání. Ke cti hostům slouží, že to ani poté nezabalili a až do konce permanentně zaměstnávali Máje v domácí bráně. Díky vlastní žalostné koncovce se jim však skóre už upravit nepodařilo. Svoji efektivitu naopak ještě potvrdila Náměšť, když pět minut před koncem uzavřel stav utkání Kejda.
Meziříčští hokejisté ukázali, že se dá hrát i proti kvalitnějšímu soupeři, ale na lepší výsledek je deset lidí na ledě prostě málo.
Další výsledek 11. kola:
Zastávka – Bystřice nad P. 3 : 6
V. Bíteš „B" volno
Příště se utkáme doma s Bystřicí nad Pernštejnem. Hrát se bude v sobotu 6. 1. 2018 v 17.15.

-ht-

    Reklama
  • Charita-sestra
  • VAS 3_24
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • ČSŽ zájezd
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru