Trenér Šimáček před startem zimní přípravy

SimacekV pondělí 11. 1. zahájí naši fotbalisté přípravu na jarní část sezony MSFL. Trenér Jan Šimáček nastínil, jaký tréninkový program čeká mužstvo nebo jaké jsou změny v kádru prvního týmu.

Jaký tréninkový program čeká mužstvo?
S tréninkem začínáme od pondělí 11. ledna a budeme trénovat čtyřikrát týdně plus víkendové zápasy. Leden by měl být zaměřený na nabírání kondice a v únoru se budeme zaměřovat na herní věci. Pokud to situace dovolí, tak budeme chodit jednou běhat, jednou do posilovny a dvakrát na hřiště.
Jaký počet hráčů budeš mít k dispozici?
Do přípravy by se mělo zapojit celkem 19 hráčů a 2 brankáři, kádr musíme mít na jaře široký, protože nás čeká 23 zápasů.
Objeví se v týmu nějaké nové tváře? Je někdo na odchodu?
Ladí se příchod Jakuba Vašíčka z Vrchoviny a na zkoušce u nás bude David Sargsyan z Jihlavy. Ještě máme v hledáčku jednoho hráče, ale tam se vše bude řešit, zatím jeho jméno neprozradím. O odchodech z týmu nic nevím, ale ze zdravotních důvodů bude ze začátku přípravy chybět Pavel Mezlík a ze studijních Patrik Pokorný.
Jak vnímáš situaci kolem covidu a trénování?
Situace je momentálně špatná a nikdo neví, co bude. Každopádně to musíme respektovat a řídit se vládním opatřením. Pokud nebudeme moct trénovat ani ve skupinkách, tak každý hráč bude trénovat individuálně dle plánu. Doufám, že sport vyvine na vládu určitý rozumný tlak a budeme moci za daných podmínek trénovat.

http://www.fcvm.cz/clanek.asp?id=Trener-Simacek-pred-startem-zimni-pripravy-180

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru