Vyhlášení výsledků ankety Sportovec města 2019

Sportovec2Proběhlo vyhlášení výsledků tradiční ankety Sportovce města za rok 2019. Náš klub měl v anketě bohaté zastoupení. Všem našim vyhlášeným týmům, hráčům a trenérům gratulujeme a přejeme mnoho dalších sportovních úspěchů v budoucnu!

Mezi vyhlášené sportovce do 12 let se dostal náš Tobias Šváb, který je oporou a kapitánem mladších žáků. V kategorii družstev do 12 let, kde se neurčovalo pořadí, figuruje naše mladší přípravka (rok narození 2011, 2012), která dokázala postoupit do finále Ondrášovka Cupu mezi 24 nejlepších týmu z České republiky pořádaného v květnu 2020. Tento nadějný tým trénují Robin Kašpar a Dušan Smejkal. V kategorii jednotlivců do 15 let, také bez pořadí, se mezi vyhlášené dostal Petr Švejda, který je lídr svého týmu, je velmi dobře fyzicky vybavený a s potenciálem se neustále zlepšovat. V kategorii družstev do 15 let, opět bez pořadí, naleží místo mezi vyhlášenými našemu týmu starších žáků, který skončil v loňském roce na 5. místě Krajského přeboru Vysočiny, kluky připravoval trenér Pavel Mezlík. Na děleném 3. a 4. místě v kategorii týmů do 19 let se umístil starší dorost (rok narození 2000, 2001). Kladem těchto dvou ročníků je fakt, že několik hráčů už pravidelně nastupuje v mužských týmech klubu, trenérem kluků byl Jan Šimáček. V kategorií nejlepší trenér, bez pořadí, figuruje Libor Jedlička, který v našem klubu trénuje předpřípravku, tudíž předává své zkušenosti úplně nejmenším dětem. Na sdíleném 3. a 4. místě v kategorii jednotlivců nad 19 let se umístil Martin Puža, odchovanec klubu a defenzivní univerzál, který jíž nastoupil k 81 zápasům ve třetí lize. Zvláštní ocenění obdržel Josef Voda, dlouholetý trenér našeho klubu, který vychoval spoustu hráčů pro dospělý fotbal, nyní trénuje starší žáky. Dále byl oceněn Aleš Svoboda, dlouholetý hráč našeho klubu, fanoušci si ho můžou pamatovat hlavně jako gólmana, ale občas hrál i jako útočník. V galerii odchovanců má své místo Theodor Gebre Selassie, bývalý reprezentant České republiky a současný hráč Werderu Brémy.
Video z vyhlášení Sportovce města Velké Meziříčí za rok 2019 je na https://www.youtube.com/watch?v=E4vnJyeCTn4&feature=emb_logo.

-FC VM-

    Reklama
  • Charita-sestra
  • VAS 3_24
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • ČSŽ zájezd
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru