Minižáci házené již naplno trénují a účastní se i dalších projektů

HazenaMinižáci házené opět začali s tréninky. Za dodržení vládních a bezpečnostních opatření jsme trénovali nejprve na venkovním hřišti a okolí haly ve skupinách po dvou plus jeden trenér, kde se zapojili nejen všichni trenéři, ale i hráči mužské složky a někteří rodiče. Později taktéž venku ve skupinách po deseti. V současné době již tréninky probíhají klasicky v hale. Velmi nás potěšilo, že zájem kluků o házenou je velký. I přes dlouhou dobu, kdy se nemohlo trénovat, téměř nikdo neskončil, což je skvělé a ukazuje to zájem dětí o pohyb.


Mimo tréninky se zapojujeme do dalších projektů. Celé jaro soutěžíme v krajské online lize. Zde krajský trenér zadá týdně dvě disciplíny, ve kterých se snaží kluci dosáhnout co nejlepších výsledků. Ty potom trenér odešle spolu s přiloženými videi krajskému manažerovi, který vyhodnotí výsledky všech přihlášených družstev a určí pořadí týmů na daný týden. Nás může těšit, že soutěže se zúčastňuje více než 20 dětí, což je suverénně nejvíc z celé Vysočiny. Pochvalu zaslouží samozřejmě i rodiče dětí, kteří dětem pokusy počítají a výkony natáčí. Nyní probíhá již 6. a závěrečné kolo soutěže.
Dále jsme se opět zúčastnili, stejně jako celý oddíl házené Velké Meziříčí, akce Čistá Vysočina. V úseku od Gymnázia VM až na Fajtův kopec jsme pomohli vyčistit město od odpadků, které zde zanechali naši nepořádní spoluobčané.
V současné době jsme přihlášení do akce „Hýbeme se hezky česky“ od obchodního řetězce Penny Market. Doufáme, že nás svým hlasem podpoříte a dosáhneme tak na některou z cen.
Přihlášení jsme již i na tradiční turnaj v miniházené do Litovle a věříme, že si tak kluci ještě před prázdninami zahrají i s někým jinými týmy.
V současné době přibíráme nové spoluhráče. Zveme kluky ročníku 2011 a mladší se zájmem o pohyb, aby si k nám přišli ještě před prázdninami házenou vyzkoušet na trénink každé úterý a čtvrtek od 15:30 do 17:00 na házenkářskou halu.
Kontakt na trenéra:
David Stoklasa – tel. 608 308 044.
http://www.hazenavm.cz/

IMG-20210422-WA0005IMG-20210422-WA0004IMG-20210422-WA0008received 935845340601769

    Reklama
  • Charita-sestra
  • VAS 3_24
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • ČSŽ zájezd
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru