Skvělý obrat v Otrokovicích přinesl tři body!

FotbalNaši fotbalisté podruhé v řadě dokázali rozhodnout utkání ve svůj prospěch na úplném konci zápasu, když byla odpískaná penalta po faulu na Muchu, následné penaltové exekuce se ujal Demeter a bezpečně míč poklidil do brány Otrokovic. Naši hráči tak mohli bujaře oslavit obrat v zápase a hlavně důležitý zisk bodů!

FC Viktoria Otrokovice 1:2 (0:0) FC Velké Meziříčí

Góly: 79. Mlýnek – 88. Plichta, 90.+2. Demeter (PK).
Rozhodčí: Žurovec – Kolář, Mrázek ŽK: 1:4. Diváci: 200.
FC Viktoria Otrokovice: Semanko – Markovič, Zapalač (64. Zedníček), Vychodil (64. Mlýnek), Jasenský (C) (80. Vašulka), Bahounek (85. Olaoye), Kiška (85. Fiala), Suchý, Oulehla, Pančochář, Přikryl.
FC Velké Meziříčí: Kolář – Puža, Šuta (80. Pavlík), Nedvěd, Plichta, Sysel, Demeter, Karmazín (80. Malata Mir.), Komínek (C), Mucha, Vašíček.

První poločas sobotního utkání byl jen slabým odvarem třetiligové kopané. Hrálo se od vápna k vápnu a žádný z týmů si nevypracoval vážnější gólovou příležitost. K poločasové přestávce se tak nemohlo odcházet za jiného než bezbrankového stavu.
Také po změně stran se toho moc nezměnilo. Postupem času ovšem začali mít hráči Velkého Meziříčí mírně navrch a zdálo se, že by zápas mohli zlomit ve svůj prospěch. Jedenáct minut před koncem ovšem přišel pro hosty doslova šok. Po špatné rozehrávce podnikly Otrokovice rychlý brejk, na jehož konci otevřel skóre zápasu Mlýnek – 1:0.
Naštěstí nepříznivý vývoj celek z Vysočiny nezlomil a v závěrečných minutách hry se mu povedl fantastický obrat. Dvě minuty před koncem hlavičkoval na zadní tyči po rohovém kopu Plichta, gólman domácích jeho pokus vyrazil, ale útočník Velmezu přispěchal s přesnou dorážkou – 1:1. Ve druhé minutě nastavení byl při střeleckém pokusu faulován Mucha a hosté dostali výhodu pokutového kopu. Ten s jistotou proměnil Demeter a rozhodl o tom, že tři body putovaly na Vysočinu.
Zdroj: Žďárský deník

Hodnocení trenéra Jana Šimáčka: Je to poprvé za 10 let, co jsem v klubu, že by se nám povedl takhle otočit zápas v závěrečných minutách, ale musím se přiznat, že je to krásný zážitek. Když jsme však dostali branku na 1:0 po naší zbytečný chybě a domácím doslova darovali vedení, tak mi do zpěvu moc nebylo. Kluci ale zaslouží pochvalu, že nic nevzdali a hráli až do konce. Po vyrovnání na nás bylo vidět, že chceme víc a to se nám v nastavení vrátilo v podobě druhé branky. Domácí se po vedoucí brance nepochopitelně zatáhli a čekali, že to ubrání, to se jim naštěstí vymstilo. Jinak zápas fotbalové krásy divákům moc nenabídnul, hrálo se bez šancí mezi vápny. Jestli přišel někdo až v 75. minutě, tak se nenudil a posledních 15 minut bylo nejlepších z celého zápasu. Jinak celkově remízový zápas s hodně šťastným koncem pro nás.
-fcvm-

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • ČSŽ zájezd
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru