Ani druhé domácí utkání v řadě body nepřineslo

Hazena 21. liga ženy, 4. kolo
TJ Sokol Velké Meziříčí – 22:28 (11:12)
Ve druhém domácím utkání v řadě hostilo naše družstvo zatím neporažené Vršovice. Holky věděly, že to bude těžký zápas. První poločas ukázal, že s takto výborným týmem hrát lze, ale opět nás zradil výpadek ve druhém poločasu, který rozhodl o jasném vítězství hostů.


Zápas byl prvních deset minut vyrovnaný. Hrála se z obou stran rychlá úderná házená, která musela diváky bavit. Postupem času ovšem hostující hráčky přebíraly otěže zápasu. Nám se nedařilo gólově zakončit. Za stavu 7:10 si domácí trenér vzal oddechový čas. Ten holkám pomohl se zklidnit a začít zase hrát kombinační jednoduchou hru. Během třech minut se podařilo stav utkání upravit na 10:10. Ke konci se pak zase hrálo vyrovnaně a poločas skončil jednobrankovým rozdílem 11:12.
Posledních deset minut první půle ukázalo, jak lze se soupeřem hrát. Bohužel již ve druhém zápase v řadě se ukázalo, že vstupy do druhého poločasu jsou pro nás veliký problém. Nejsme schopné udržet zápasovou koncentraci. Vždyť první branku jsme vsítili až v sedmé minutě, a to za stavu 12:17! Naše obrana vůbec nefungovala a hostující hráčky do ní procházely opravdu jako nůž máslem. Náš útok se snažil hrát aktivně, ale zbytečné chyby v rozehrávkách a nepřesná střelba zhatila jakoukoli šanci na zvrat. Je tak nutno podotknout, že prohra 22:28 byla zasloužená. Pokud chceme s těmito týmy hrát vyrovnanou partii, je třeba udržet herní koncentraci po celý zápas. Každý výpadek dokáže soupeř s přehledem potrestat.
V dalším kole zajíždíme na hranici kraje Vysočina, kde v neděli odehrajeme utkání proti Havlíčkovu Brodu. Snad se podaří soupeře potrápit.
Sestava a branky: Šabacká Jarmila, Šidlová Jana, Večeřová Marcela – Závišková Kateřina (5/2), Závišková Iva (4), Kuřátková Klára (4), Pacalová Lenka (3), Borkovcová Tereza (2), Doležalová Romana (1), Cahová Kristýna (1), Slámová Karolína (1), Pospíšilová Markéta (1), Pospíšilová Magda, Puffer Natálie, Homolová Michaela, trenér Záviška Vincenc.
Jana Šidlová

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • ČSŽ zájezd
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru