Hokej VM – HHK B

HokejHHK Velké Meziříčí „B" – HC Zastávka 4 : 6 (1 : 1, 1 : 3, 2 : 2)
Branky: 8. Tůma ( Smejkal ), 23. Kudláček J. (Peterka), 45. Smejkal (Kavina), 55. Štěpánek – 16. Koblížek (Lesonický), 24. Stromecký (Mikule, Fiala), 29. Mareček (Provaz, Kliner), 39. Stromecký (Mareček,Mikule), 55. Bednář (Fišer), 60. Kozárek (Bednář).

Vyloučení: 5:3,proti domácím navíc nařízeno trestné střílení – bez využití. Využití: 0 : 0. Oslabení: 0 : 0. Rozhodčí: Fiksa – Marek, Mezlík. Diváků: 25. HHK „B": Šeba (Hladík) – Bradáč, Peterka, Střecha Libor, Buďa – Štěpánek, Chlubna, Smejkal, Šoukal, Vrána, Kudláček Jiří, Kavina, Tůma. Zastávka: Vybíral (Kouřil) – Fiala, Fišer, Vyhnalík, Mareček, Kliner, Koblížek, Provaz, Lesonický, Matal, Stromecký, Mikule, Bednář, Kozárek, Gejdoš.
Do posledního utkání základní části šly oba týmy s vědomím, že jakýkoliv výsledek nebude mít vliv na umístění v tabulce pro blížící se play-off a celé utkání to poznamenalo na tempu a nasazení. Do utkání vstoupili lépe domácí, když si v 8. minutě vzal po vyhraném buly Smejkala puk Tůma a prokličkoval se až před brankáře, kterého bekhendem překonal na 1:0. Od poloviny první části začali být aktivnější hosté. Nejprve ve 14. minutě hasil Peterka do brejku ujíždějícího hráče hostí faulem,po kterém bylo nařízené TS. Avšak Šeba jej zneškodnil. To hosty nakoplo ještě více a v 16. minutě bylo vyrovnáno na 1:1 po střele Koblížka.
Hned zkraje druhé třetiny (23.') šli do vedení opět domácí. K volnému Kudláčkovi se odrazil puk, jenž na branku vystřelil od modré Peterka a pro Jiřího Kudláčka už bylo pouhou formalitou skórovat. Tento stav ovšem vydržel pouze 50 vteřin a hosté zásluhou Stromeckého znovu srovnali. Hra byla vyrovnaná a šance měla obě mužstva. Bohužel pro domácí ale bez gólového efektu a tak se ujala až v čase 29:00 branka hostujícího Marečka na 2:3. V závěru třetiny odskočili hosté na rozdíl dvou branek. V čase 38:36 se o to zasloužil svojí druhou branku Stromecký.
Do třetí třetiny vstoupili aktivněji domácí se záměrem utkání ještě zdramatizovat, což se jim povedlo v čase 44:59. Do samostatného úniku se dostal Smejkal a nedal brankaři hostí šanci – 3:4. Poté se domácí snažili i vyrovnat, ale bohužel marně a tak v čase 54:14 odskočili hosté opět na dvoubrankový rozdíl, když se prosadil Bednář. Ale ani poté domácí nesložili zbraně a hned po 25 vteřinách ujel hostující obraně Štěpánek a krásně vymetl pavučinu na 4:5. I přes možnost přesilové hry v závěru a hře bez brankaře se domácím vyrovnat nepodařilo. Do opuštěné brány se pak v čase 59:58 trefil Kozárek a stanovil konečný výsledek zápasu na 4:6.
Zbývající výsledek 20. kola: Náměšť – V. Bíteš „B" 5 : 0
Výsledky 19. kola: V. Bíteš „B" – V. Meziříčí „B" 2 : 4, Bystřice – Náměšť 3 : 6
Dohrávka 13. kola: Zastávka – Náměšť 3 : 4
První utkání semifinále KSMV odehrajeme v sobotu 10. 3. 2018 od 17.00 na domácím ledě.Naším soupeřem bude vítěz základní části Náměšť nad Oslavou.

-hort-

Tab h

    Reklama
  • Charita-sestra
  • VAS 3_24
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • ČSŽ zájezd
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru