Házenkářská přípravka stříbrná na turnaji v Novém Veselí

minih3Početná skupina 34 malých házenkářů z Dózy vyrazila na velký kvalitně obsazený turnaj do Nového Veselí. V kategorii minižáků startovalo celkem 15 družstev, v přípravce se představilo 16 týmů. Jeden zápas se hrál 1×10 minut
Minižáci:
VM šedí: kluci se po rozpačitém začátku rozjeli k dobrému výkonu. Bohužel jsme ve skupině podlehli o jeden jediný gól jednomu z favoritů celého turnaje a to pražské Dukle.

Skončili jsme tedy ve skupině na druhém místě a hráli jsme o 4. – 6. místo. Tyto zápasy kluci zvládli na jedničku, a tak jsme skončili na nepopulárním čtvrtém místě. Hráčům nelze upřít snahu a bojovnost, bohužel to na medaili nestačilo.
Výsledky:
VM šedí – Nové Veselí B 20:8
Dukla Praha 12:13
Kuřim B 13:4
VM modří 11:7
Team Vysočiny 18:13
Malacky (SK) 14:12
Sestava: Marek Uchytil – Adam Krejčí, Ondřej Navrátil, Ondřej Trifanov, Filip Liška, Adam Jaša.
VM červení: červeňáci prožili smolný turnaj, ve vyrovnané základní skupině pouze jednou remizovali. Dvakrát prohráli o gól a jednou o dva. Kluci se snažili, ale kvůli horšímu zakončení jsme skončili ve skupině na čtvrtém místě a byli jsme odsouzeni k bojům o 10. – 12. místo. V bojích o umístění hoši porazili pouze své modré kolegy a skončili tak na 11. místě
Výsledky:
VM červení – Nové Veselí A 14:15
Újezd u Brna  8:10
Team Vysočina 12:13
Hostivice 16:16
Kostelec n. H. 7:17
VM modří 13:7
Sestava: David Svoboda – Tomáš Vaněk, Tomáš Jelínek, Michal Badalík, Vítek Smejkal, Marek Sedlák, Filip Hladík.
VM modří: modré družstvo složeno z méně zkušenějších borců dosáhlo na celém turnaji pouze na jeden bod za remízu s Kuřimí B. Skončilo tedy na 12. místě, ale některé zápasové pasáže byly velice dobré.
Výsledky:
VM modří – Kuřim B 7:7
Dukla Praha 5:15
Nové Veselí B 9:11
VM šedí 7:11
Kostelec na Hané 8:15
VM červení 7:13
Sestava: Martin Borkovec – Jakub Kocourek, Daniel Milota, Štěpán Fiala, Michal Sobotka, Lukáš Trifanov.
Trenéři: Petr Kaštan, Martin Krejčí, Petr Kavka
Přípravka:
VM zelení: naši zkušenější přípravkáři rozjeli jarní sezónu ve velkém stylu. Druhé místo na mezinárodním turnaji v Kostelci na Hané, první místo v Horce na Moravě a opět druhé místo na mezinárodním turnaji ve Veselí. Hoši bojovali od prvního zápasu až po poslední. Nejvyhrocenější zápasy odehráli o medaile, kdy nás porazili kostelečtí ďáblíci, ovšem s fyzicky vyspělejšími hráči ze Žďáru nad Sázavou i Malacek si svou rychlou hrou poradili. Smekáme klobouček :-)
Výsledky:
VM zelení – Žďár nad Sáz. C 18:1
Újezd u Brna B 13:9
Dukla Praha B 14:5
Kostelec na Hané B 7:13
Žďár nad Sáz. B  8:7
Malacky B 12:11
Sestava: Daniel Červený – Niki Fexa, Richard Fexa, David Bradáč, Jakub Chalupa, Štěpán Strýček, Kryštof Havelka, Tobiáš Tyl.
VM žlutí: pro žluťásky to byl vlastně první velký turnaj. Bojovali a hráli dle svých zkušeností, s velkou radostí a nasazením a získali motivací do dalších tréninků a turnajů. Jedenácté místo na tak kvalitně obsazeném turnaji je pěkný výsledek. Šikulky
Výsledky:
VM žlutí – Nové Veselí C 7:6
Malacky B 7:15
Kuřim D 4:9
Sokolnice B 6:7
Havlíčkův Brod B 9:0
Dukla Praha B 8:11
Sestava: Martin Jelínek – Jan Jakubek, Pavol Živčic, Dominik Vitešník, Stanislav Fňukal, Tomáš Klíma, Miroslav Buk.
Trenéři: Vlaďka Horáková, Jiří Holý
V sobotu 24. 3. 2018 (začátek v 8.30) pořádáme v házenkářské hale za Světlou domácí turnaj. Je to už IV. ročník Memoriálu Karla Kaštana. Přijďte se podívat a zafandit našim házenkářským nadějím :-)

Petr Kaštan

minih2minih4minih5minih6

    Reklama
  • Charita-sestra
  • VAS 3_24
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • ČSŽ zájezd
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru