Házená

Hazena znak2. liga mužů Morava Jih – 15. kolo

Sokol Juliánov – TJ Sokol Velké Meziříčí 28:29 (14:14)
V neděli podvečer zajíždělo družstvo mužů do nafukovací „bubliny" v brněnském Juliánově. Vzhledem k postavení celků v tabulce měli muži jasný úkol – přivézt 2 body za výhru.


Soupeř však hned od prvního útoku aplikoval osobní obranu na našeho ostrostřelce Večeřu. I přes to jsme se dokázali v útoku poměrně snadno dostávat do gólových příležitostí. Problémem ovšem bylo jejich proměňování a následná obrana, kdy jsme dostávali velké množství laciných branek a v útoku naopak neproměňovali stoprocentní šance. Proto v poločase stále svítilo nerozhodné skoré (14:14).
Ve druhé půli se pokračovalo v nastoleném trendu a my si vždy drželi maximálně tříbrankové vedení. Ale kvůli nedůslednostem v obraně se nedařilo odskočit o více branek a soupeře jsme tak po celý zápas drželi „naživu". Ovšem když jsme v 60. minutě oskočili na 26:29, bylo rozhodnuto. Soupeř pak už jen korigoval na konečných 28:29.
Tímto vítězstvím jsme si upevnili 4. příčku druholigové tabulky, která je ovšem v letošním ročníku extrémně vyrovnaná. V příštím kole hostíme aktuálně druhý celek tabulky HK Ivančice v tradičním čase – v sobotu 24. 3. v 17.00.
Sled branek: 2:3,7:6, 10:13, 14:14, 17:19, 20:23, 23:24, 25:28, 28:29
7m hody 4/4:2/6, vyloučení 3:3, diváků 15.
Sestava: Libor Kotík, Ondřej Poul – Miloš Necid (6), Jan Lečbych (6), Pavol Živčic (6), Ladislav Šidlo (5/2), Vítězslav Večeřa (5), David Kubiš (1), Pavel Křibala, Dominik Buchata, Jiří Kaštan trenéři Ladislav Šidlo a vedoucí družstva Michael Bezděk.
Tab haz

 

Dorostenci přehráli Juliánov

2. liga starší dorost Morava – 18. kolo
Sokol Juliánov – TJ Sokol Velké Meziříčí 27:32 (11:17)
Dorostenci odjížděli na utkání po delší době v plnohodnotné sestavě, kdy se po zranění a nemocech vrátili někteří hráči. Chyběli sice naše opory Svoboda s Fialou, ale proti níže postavenému Juliánovu jsme měli i tak bodovat.
Na souhře bylo tréninkové manko znát a v některých momentech to na hřišti jak v obranné fázi tak v útočné skřípalo. Po vyrovnané první pětiminutovce šlo naše družstvo, i díky rychlejšímu pojetí hry, do vedení. Do poločasu jsme si tak vytvořili šestibrankový náskok (11:17), který jsme drželi po celou druhou půli. Díky chybám a většímu neproměňování brankových příležitostí se nám nedařilo odskočit na větší rozdíl. Díky větší bojovnosti v obraně a rychlému přechodu do útoku jsme Juliánov přehráli v poměru 27:32.
Kluky i přes to, že některá souhra vázla, je nutné pochválit za nasazení a týmové pojetí kdy se dokázali prosadit všichni hráči.
7m-hody 0: 1/1 vyloučení: 1:2
Sestava a branky: Tomáš Krčál, František Kratochvíl – Petr Kavka (7), Alex Cerkal (6), Kamil Babáček (4), Jakub Benda (4), Roman Juhoš (4), Jan Hnízdil (4), Dominik Buchta (2), Dominik Šroler (1), trenéři Petr Kavka a Ladislav Šidlo, vedoucí družstva Pavel Svoboda.

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • ČSŽ zájezd
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru