HHK „B“ si zahraje o bronz

HokejistiTJ Náměšť nad Oslavou – HHK Velké Meziříčí „B" 10 : 7 (4 : 1, 3 : 3, 3 : 3)
Branky: 2. Doležal (Krčál, Strnad T.), 14. Jirák (Doležal), 15. Špaček (Sklenář), 20. Bednář M. (Bulička), 25. Bednář M. (Kejda, Strnad M.), 26. Jirák (Doležal, Krčál), 30. Tóth (Bulička), 44. Krčál, 54. Sklenář (Sázavský M.), 54. Vysloužil (Bednář M., Krčál). 3. Štěpánek, 26. Střecha L. (Vrána), 31. Šoukal (Frühauf, Kudláček J.), 33. Barák (Kudláček J., Bradáč), 47. Střecha L. (Barák, Bernat), 51. Štěpánek (Frühauf), 56. Chlubna.

Rozhodčí: Mejzlík – Kouba, Erat. Vyloučení: 4 : 7, navíc Barák (HHK) 10 minut za nesportovní chování. Využití: 2 : 0. Oslabení: 0 : 0. Střely na branku: 50 : 28. Diváků: 101. Náměšť: Sázavský Aleš (Bednář Václav) – Strnad Miroslav, Kejda, Krčál, Doležal, Sklenář, Špaček, Vysloužil, Bednář Miroslav, Tóth, Bulička, Strnad Tomáš, Pálka, Růžička, Jirák, Sázavský Michal. V. Meziříčí: Hladík (od 15. minuty Šeba) – Buďa, Střecha Libor – Chlubna, Bradáč – Kudláček Jiří, Frühauf, Šoukal – Tichý, Barák, Štěpánek – Bernat, Vrána.
Sedmnáct branek v odvetě semifinále svědčí o tom,že oba týmy hrály především dopředu a obranná činnost se jim moc nevedla. Ale 101 divákům se to líbilo, zvlášť když jich víc dal ten domácí.
Oproti prvnímu zápasu, kdy se jí to podařilo až v té závěrečné,rozhodla tentokrát Náměšť už v té úvodní třetině. Na otevírací gól Doležala vzápětí odpověděl po samostatné akci Štěpánek. Dalších deset minut pak meziříčští odolávali tlaku svého soupeře,ale pak ve 14. a 15. minutě dostali dva slepence. Nehráli nijak ustrašený hokej, ale nedůraz při bránění a mizerná koncovka jim kazily hru. V poslední minutě ještě inkasovali při oslabení a rozdíl tří branek pak už zůstal i po závěrečném hvizdu. Ale nepředbíhejme.
Když ve 25.' dostali hráči béčka HHK v početní nevýhodě další gól a o minutu později už šestý,vypadalo to s nimi „na ručník". Vzápětí snížil na 6 : 2 Libor Střecha, aby v polovině utkání dal sedmý gól Tóth. Hosty to však nepoložilo a ve 31.' Šoukalem a 33.' Barákem znovu snížili na tříbrankový rozdíl.
Ve 44. minutě zvyšuje domácí Krčál na 8 : 4 a zdálo se,že se už zápas jenom víceméně dohraje. Moc ale nescházelo aby ze zápasu bylo ještě drama.Ve 47.' dává Libor Střecha na 8 : 5 a o čtyři minuty později snižuje Štěpánek už jenom na dvoubrankový rozdíl. O všem rozhodla největší bolest meziříčského béčka – hrubé chyby. Teď přišla ve středním pásmu v 54. minutě a Sklenář zvyšuje na 9 : 6. Šokovaní hosté hned z další akce dostávají desátý gól a bylo rozhodnuto. Ke cti jim slouží,že zápas dobojovali až do konce a díky tomu měli ve skóre poslední slovo. Tři minuty před závěrem dal jejich sedmou branku Chlubna.
Výsledek 2. semifinále: Bystřice nad P. – Zastávka 6 : 3
O titul se tak utkají týmy Náměště nad Oslavou a Bystřice nad Pernštejnem.
B-tým HHK bude hrát o bronz se Zastávkou. Série se hraje na dva vítězné zápasy a začínáme doma v sobotu 24. 3. 2018 v 16.45 hodin.
Odveta se bude hrát v Rosicích v pátek 30. 3. a případné třetí utkání o den později tamtéž.
-ht-

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • ČSŽ zájezd
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru