Dívka z Bíteše podarovala růže sestřičkám v nemocnici

Gasparov1Dívka roku 2016 Gabriela Gašpárová z Velké Bíteše nedávno oslavila svoje dvacáté narozeniny. K nim dostala tisícovku růží, o které se podělila s těmi, kteří si to nejvíc zaslouží – zdravotními sestřičkami. Ty navštívila ve dvou pražských nemocnicích.
Gabriela je profesí modelka, ale také moderuje zábavní pořad, zahrála v klipu Milana Peroutky či ve filmech. Pohledná brunetka právě nyní točí s režisérem Tomášem Magnuskem čtvrté pokračování filmové série Bastardi. V ní bude hrát Romku. Podle některých informací údajně maskéři snímku odvedli skvělou práci.

Nalíčená jako Romka by prý Gabriela do Chánova v pohodě zapadla. Posuďte sami - viz foto dole.
„To, že mě pan Magnusek dal jednu z hlavních rolí, je pro mě obrovská výzva, ale i zodpovědnost. Věřím, že ho nezklamu, za šanci mu samozřejmě strašně moc děkuji,“ nechala se slyšet v médiích bítešská rodačka, absolventka velkomeziříčského gymnázia. Ta má za sebou také roli v Magnuskově snímku Stáří není pro sraby nebo sérii Škola mého života. Ve čtvrtém díle Bastardů s podtitulem Reparát dostala ale významnější roli. A pokud bude mít Gabriela štěstí, může si zahrát s legendárním akčním hrdinou. Tomáš Magnusek už dlouho avizuje, že má připravené opravdu velké jméno. Podle zákulisních informací by to mohl být Jean-Claude van Damme, jak uvádějí některá celostátní média.
Natáčení filmu Bastardi 4, který navazuje na tři předchozí kontroverzní, ale patrně úspěšné díly, odstartovalo ve východních Čechách. Především Česká Skalice se stala ústředním místem části děje příběhu, který bude ale jiný než tři předchozí. Méně agresivní, více humorný, s nadsázkou i ironií. I proto je tam mj. podtext s názvem Reparát. Ale stále bude děj s odkazem na to, že jde o problematiku ze skutečného prostředí a o střet dvou etnik, která spolu v zásadě dokážou docela dobře fungovat. Do kin by měl snímek přijít na přelomu roku.

Připravila: Iva Horká,
foto: Instagram Gabriely Gašpárové

Gasparov2

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • ČSŽ zájezd
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru