Mateřská škola ve Velkém Meziříčí slaví výročí

MSJak šel čas aneb Školka vypravuje

Mateřská škola Velké Meziříčí pořádá u příležitosti 40. výročí otevření mateřské školy Sokolovská a 15. výročí vzniku příspěvkové organizace MŠ Velké Meziříčí kulturní akce.

Program je určený nejenom pro bývalé a stávající zaměstnance MŠ, ale i pro absolventy MŠ a veřejnost, která si ráda přijde zavzpomínat na „školkovské" časy.
Kulturní program započne dne 6. 6. 2018 v 16 hodin v JC ve Velkém Meziříčí „Slavnostní akademií", kde vystoupí děti z MŠ Sokolovská ve Velkém Meziříčí. Dne 7. 6. 2018 ve 13.45 hodin bude zahájena vernisáž retro výstavy „Příjemné vzpomínky", kde návštěvníci shlédnou např. historické fotografie, výpovědi bývalých zaměstnanců a absolventů MŠ, dobové hračky, učebnice. Výstava „Teď a tady", která bude uspořádána v přední části přírodní zahrady MŠ, zavede návštěvníky do současnosti. Výstavu vytvoří různé kreativní výstupy dětí z výtvarných a pracovních aktivit. Pro děti i dospělé zájemce proběhne od 15.00 hodin v přírodním amfiteátru zábavný program s Rádiem Vysočina. Od 17.00 hodin je naplánované setkání současných a bývalých zaměstnanců mateřské školy Sokolovská a pozvaných hostů.
Obě výstavy budou pro širší veřejnost otevřeny od 8. 6. 2018, 11. 6 – 14. 6. 2018 vždy od 14 do 16 hodin Kulturní akce je podpořena z Grantového systému podpory kultury města Velké Meziříčí.
Milí bývalí zaměstnanci a absolventi MŠ, budeme velmi rádi, pokud se s námi podělíte o své vzpomínky, případně máte zajímavé fotografie ze školkovských let, které jste ochotni zapůjčit. Můžete i odpovědět na naše otázky. Pište na email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , volejte na tel. číslo 566 522 832.
Otázky pro pamětníky:
1. Na co si vzpomenete, když se řekne mateřské školka?
2. Pamatujete si veselou příhodu ze školky?
3. S čím jste si nejraději hrál/la?
4. Pamatujete si jméno Vašeho kamaráda, kamarádky, p. učitelky?
Děkujeme.
Mgr. Věra Bourková, MŠ Sokolovská, Velké Meziříčí

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru