Kamion skončil ve strouze

havarie Dne 19. 4. ve 12.35 došlo na silnici II/ 360 k dopravní nehodě. Řidič jel s nákladním vozidlem MAN od obce Trnava k obci Rudíkov. Nepřizpůsobil rychlost jízdy dopravně technickému stavu vozovky a při přejíždění vrcholu stoupání došlo k rozkývání návěsu, přičemž řidič sjel s vozidlem do levého silničního příkopu, kde boční částí narazil do vzrostlých stromů.

Při dopravní nehodě utrpěl zranění, se kterým byl na místě ošetřen osádkou letecké záchranné služby. Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda ve výši asi 382000korun. Dechová zkouška na alkohol byla provedena na místě snegativním výsledkem.Věc byla yřešena na místě v příkazním řízení uložením pokuty.

Alkohol za volantem je téměř na denním pořádku

V neděli 22. dubna kolem jedné hodiny odpoledne zastavili velkomeziříčští policisté osobní automobil, jehož řidič byl pod vlivem alkoholu. Vozidlo Volkswagen Golf kontrolovala policejní hlídka na ulici Jihlavská ve Velkém Meziříčí. Policisté u dvacetiletého řidiče policisté provedli dechovou zkoušku, jejíž naměřená hodnota činila 0,47 promile alkoholu. Hodnota druhého měření byla 0,50 promile. Policisté muži zakázali další jízdu a zadrželi řidičský průkaz. Dvacetiletý muž se bude před příslušným správním orgánem zodpovídat z přestupku na úseku dopravy

Mařil výkon úředního rozhodnutí

Ve čtvrtek 19. dubna krátce před pátou hodinou odpoledne na ulici U Tržiště ve Velkém Meziříčí zastavila policejní hlídka osobní automobil Seat Ibiza. Řidičem vozidla byl čtyřiačtyřicetiletý muž z Táborska. V rámci kontroly policisté zjistili, že muž má od září loňského roku městským úřadem vyslovený roční zákaz řízení motorových vozidel. Policisté muži zakázali další jízdu a v případu zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí. Čtyřiačtyřicetiletému muži za takový čin hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.


Dostal zákaz řízení


Velkomeziříčští policisté zastavili v pondělí 16. dubna krátce po jedenácté hodině dopoledne na ulici Hornoměstská ve Velkém Meziříčí osobní automobil Renault Megane. Řidičem vozidla byl čtyřiačtyřicetiletý muž ze Žďárska. Na základě provedené lustrace policisté zjistili, že muž má od března letošního roku okresním soudem vyslovený zákaz řízení motorových vozidel, a to na dobu osmnácti měsíců. Policisté muži na místě zakázali další jízdu. Vše zadokumentovali a zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí. Za takový trestný čin čtyřiačtyřicetiletému muži hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

-PČR-

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru