V Jívoví se uskuteční rybářské závody

Ryby4V sobotu 3. července se na rybníku „Zvonďáku“ v Jívoví budou konat tradiční rybářské závody. Zúčastnit se může prakticky kdokoliv bez ohledu na věk anebo pohlaví; rybářský lístek ani povolenka nejsou při této akci zapotřebí.
Startovné za jednu osobu se platí až na místě u prezence a činí 200 Kč. Chytá se na jeden prut, a to s maximálně dvěma návazci; na těžko, na polotěžko i na plavanou. Nástrahy na kaprovité ryby – rostlinného i živočišného původu. Je dovoleno odnést si domů jednoho vlastnoručně uloveného kapra; ten však musí mít délku od 50 do 60 centimetrů.
Hodnotí se celková délka nachytaných ryb a zvlášť i nejdelší ryba. Zápis účastníků od 5.00, start závodu v 6.00, konec v pravé poledne. Je nutno se ale přihlásit předem, a sice co možná nejdříve – na telefonní číslo 776 590 621 (Vladimír Pařil z Vel. Meziříčí). Maximální kapacita břehů rybníka totiž činí pouze 50 osob.


Na místě bude zajištěno občerstvení – k snědku i k pití, no a pochopitelně také poháry, diplomy a věcné ceny pro nejlepší závodníky.
Hlavními pořadateli jsou opět Jaroslav „Zvonda“ Horký z Jívoví a Stanislav Dočkal z VM. Vloni a předloni se jívovské závody z technických a objektivních příčin nekonaly.
Obsádka rybníka: především kapři, líni a amuři.
Všichni zájemci o účast i diváci z řad široké veřejnosti jsou srdečně zváni.

Vladimír Pařil

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru