Mobilní očkování bude ve Velkém Meziříčí probíhat ve čtvrtek 6. ledna

Ockovani4Ve čtvrtek 6. ledna do města opět zavítá mobilní očkovací tým

Mobilní očkovací tým své služby nabídne ve čtvrtek 6. ledna v předsálí velkého sálu Jupiter clubu. Očkování bude probíhat od 10 do 17 hodin. Zájemci o vakcinaci se mohou dostavit bez nutnosti předchozí registrace. Mobilní očkovací tým do města přiveze druhou a třetí posilující dávku vakcíny Pfizer a pro nově příchozí jednodávkovou vakcínu Johnson.

Důležité upozornění:

Na třetí posilující dávku očkování je možné se dostavit až po úplném uplynutí stanovené doby. Dříve nesmí být posilující dávka podána. Vyčkejte tak prosím na upozorňující SMS zprávu či e-mail z Ministerstva zdravotnictví ČR.
V případě, že si občan nechá aplikovat první dávku vakcíny Pfizer/BioNtech mobilním týmem, musí pro aplikaci druhé dávky (nejdříve po 21 dnech) opět využít služeb mobilního týmu nebo se v určené dny a čas dostavit na očkování bez registrace například do Nemocnice Havlíčkův Brod (čtvrtek 7:00 – 9:00 hodin) nebo Nemocnice Nové Město na Moravě (úterý 14:00 – 16:00 hodin), případně využít například služeb očkovacích míst na Poliklinice Třešť nebo Telč. Při podání první dávky vakcíny bez registrace NELZE poté k podání druhé dávky využít centrální rezervační systém, ale opět pouze očkování bez registrace.
Zájemci se na místě prokážou občanským průkazem a průkazem zdravotní pojišťovny.
Služby mobilního očkovacího týmu od organizace Podané ruce zajistilo město Velké Meziříčí ve spolupráci s Krajem Vysočina.

-kru-

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru