Prodejnu v Oslavici bude provozovat COOP

CoopOslaviceZástupci COOPu informovali o zahájení spolupráce s obcí Oslavice o provozování místní prodejny v obecním zpravodaji. „Končím tady po dvaceti letech, obec nám dala výpověď z nájmu a dohodla se na spolupráci s velkomeziříčským COOPem,“ uvedla stávající provozovatelka obchodu.


Podle našich informací měl údajně o provozování obchodu zájem také COOP Havlíčkův Brod. K budově náleží i ubytovna. Objekty patří obci.
„Od 1. 4. pro vás budeme připravovat prodejnu a zcela upravíme a nově vybavíme interiér provozovny tak, abychom vám vytvořili příjemnou a moderní atmosféru každodenního nákupu,“ sděluje COOP v obecním zpravodaji, „kompletní úprava vám přinese kromě rozšíření sortimentu i nabídku řady služeb, které zajišťujeme i v jiných obcích. Věříme, že vám nakupování ve vaší prodejně nabídne příjemné prostředí a pohodlí.“
Zároveň COOP nabídne možnost nejen nákupu, zaplacení složenek, výběr finanční hotovosti na pokladně prodejny, ale i vyzvednutí balíčku v PPL parcel shopu. Pravidelně pro zákazníky bude připravovat letákové akce, speciální akční nabídky i novinky z trhu. „Možnost potkat se se sousedy, či známými, je jen další příjemný bonus v rámci výhod mít prodejnu v obci. Doufáme, že zahájením spolupráce s vaší obcí přineseme mnoho dobrého a výhodného k občanské vybavenosti vašeho místa pro život,“ dodává COOP. Pro novou prodejnu pak hledá prodavačku s nástupem v březnu či dubnu letošního roku.
Text a foto: Iva Horká

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru